Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej, e-shop: - elektrické nářadí - mikronářadí - brusiva - organizéry, boxy - nástroje - postřikovače - ruční nářadí - upínací nářadí.

Prodej, dodávka, montáž: - automatické dveře - garážová vrata - automatické vjezdové brány - závory. Montáž, servis: - stínicí technika.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -školní a kancelářské potřeby. -papírenské zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny -doplňkově drogerie.

Zakázková výroba, šití: -pracovní oděvy. Prodej, obchodní činnost: -OOPP osobní ochranné pracovní pomůcky -pracovní obuvi -pracovní rukavice.

Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky -pracovní rukavice -montérkové soupravy -kombinézy -pracovní oděvy do zdravotnictví a potravinářského průmyslu -pracovní obuv -vycházková obuv - dámská, dětská.

Velkoobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky: - pracovní oděvy - pracovní rukavice - doplňky (brýle, respirátory) - obuv.

Výroba, šití: -pracovní oblečení, oděvy -ochranné pracovní pomůcky -řeznické zástěry -ledvinové pásy -režné zástěry.

Výroba, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní rukavice - svářečské, hasičské - dámské, pánské.

Výroba: -pracovní rukavice (ochranné pracovní pomůcky, OOPP, OPP) -svářečské zástěry.

Prodej: - elekroinstalační materiál - vodoinstalační materiál - zahradní nářadí+potřeby - hnojiva, postřiky - květináče, truhlíky - dekorační materiál - demižony - ochranné pracovní pomůcky - řezné, brusné kotouče - krmiva - výroba klíčů - nerez kování

Výroba, dovoz, import, distribuce, velkoobchod, prodej: -osobní ochranné pracovní pomůcky (OPP, OOPP): -pracovní oděvy, obuv, rukavice -ochrana hlavy, sluchu, dýchacích cest.

Výhradní dovozce, distributor a specialista na ŽENŠEN. Velkoobchod, maloobchod, distribuce, prodej: -ČAJ: -ženšenové instantní čaje: -bílý a červený korejský ženšen -korejských čajů v nálevových sáčcích: -ženšenový -rýžový + zelený -kukuřičný čaj + lilie -bylinné čaje s ženšenem sypané: -TĚSTOVINY: -výběrové ...

Svatební, společenské a taneční studio COMFORT Zlín. Půjčujeme svatební a společenské šaty, pánské obleky, chlapecké i dívčí šaty a doplňky. Prodáváme svatební obuv, snubní prstýnky, svatební oznámení, svatební a společenské doplňky. Provádíme návrhářské a aranžérské služby a společenské výzdoby. Vyzdobíme auta, kostel, místnosti. ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -alkoholické nápoje

Vinotéka. Maloobchod, prodej, stáčení: -sudové víno -lahvové víno.

Výroba, prodej: -dřevěné palety -zpěvňovací rámky.

Prodej: - řezaných květin - dárkové kytice - dekorace sušených květin - výzdoba interiérů - dekorace interiérů.

ČAJOVNA a KAFÍRNA. Maloobchod, prodej: -čaje z Indie, Sri Lanky, Vietnamu, Číny -bylinky -Etno věcičky -přírodní kosmetika.

Výroba: -pryžové výrobky ze speciálních směsí pro zvláštní použití. - míčky pro squash, ricochet a minigolf.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -káva a čaj.

Prodejna. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny.

Výroba, distribuce, prodej: -mléko -máslo -sýr