Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Služby: - autoservis - pneuservis Velkoobchod, maloobchod: - pneumatiky

Velkoobchod, prodej: -spojovacího materiálu: -šrouby metrické, vratové, do plechu -polyvruty -eurovruty -sádrokartonové vruty -podložky -matice -závitové tyče -kolíky -závlačky -sígrovky -nýty -hmoždinky -kotvící technika (kotvy) -hřebíky -nerezový a mosazný spojovací materiál -dle výkresové ...

Výroba, prodej: -lázeňské oplatky -trojhránky -dia oplatky. Sídlo firmy: -Luhačovice, Dr. Veselého 1008.

Výroba, maloobchod, prodej: - originální Luhačovická keramika - dekorační, užitková - zakázková výroba. Prodejny: - Luhačovice, Dr. Veselého - Luhačovice, Masarykova.

Maloobchod,prodej: -papírnictví -papírenské zboží.

Autoopravna: - osobní automobily - pneuservis - čištění interiérů (suché, mokré) - příprava STK.

Velkoobchod, prodej: -byliny, koření, rostlinné speciality.

Projektování, poradenství: -tenisové kurty -umělé sportovní povrchy. Výroba, prodej: -tenisové plachty včetně potisku -doplňková zařízení pro údržbu. Obchodní zastoupení:SPORT TECHNIK BOHEMIA.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní oděvy.

Maloobchod, prodej: -stříbrné šperky, klenoty -šperky z ušlechtilé oceli (chirurgické).

Zastoupení slovenské firmy IMBIZ v ČR. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kožená galanterie: -kufry, kabelky, opasky, peněženky -obuvi.

Zakázková výroba, servis: -smyčcové nástroje -kopie historických smyčcových nástrojů -speciální hudební nástroje. Maloobchod, prodej, eshop: -mistrovské smyčce, kytary -nové i použité hudební nástroje.

Maloobchod, prodej: -luxusní pánské a dámské oděvy, konfekce -dámské a pánské spodní prádlo -kravaty, košile, kalhoty, obleky -sukně, halenky, společenské šaty -kostýmky.

Maloobchod, prodej: - značkové oděvy BROADWAY, textil.

Předmět podnikání dle rejstříku: -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -montáž kabelových svazků -výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů -výroba paletizačních systémů z kovových, plastických a dřevěných materiálů -výroba formovací techniky pro strojní a ...

Regionální prodejce, komplexní stavební systém HELUZ, velkoobchod, maloobchod: -kompletní cihelný sortiment, cihel, stavebního zdiva a materiály, stavební systém SUPERTHERM - JISTROOP. Výroba: -palety.

Obchodní zastoupení pro ČR a SR: -italská firma IPR SPA: -obuvnické podešve (polyuretanové, pryžové, TR) -firma CRESPI: -syntetické materiály -firma TSM: -dětské podešve.

Dovoz, import: -kvalitní vína (víno) z Chile značky "Misiones De Rengo".

Velkoobchod, dovoz, import, prodej: -textilu a textilní galanterie: -metrový textil -látky, vlna, bavlna, hedvábí -knoflíky, olivky, brzdy, spony, drucky, průchodky, jeansové narážecí knoflíky, kapsové nýty. Provozovna: -Zlín, Náměstí T.G.Masaryka 6, OD Prior tel.:577433977(kl.135)

Stylové knihkupectví a galerie: -knihy všech žánrů, publikací o umění a architektuře -pravidelné výstavy obrazů, grafiky, keramiky, plastiky.

Zásilkový prodej, velkoobchod, maloobchod: - náhradní díly na osobní a dodávkové automobily - díly pro motor, karoserii, podvozek - oleje a maziva - autochemie - střešní nosiče - povinná výbava.

Pneuservis MAROŇOVÁ. Prodej: -pneumatiky. Výroba, prodej: -pletiva, pletivo: -pozinkované -potažené PVC -v různém barevném provedení a výškách -sloupky plotové -brány a branky plotové.

Velkoobchod, dovoz, import, prodej, zásobování: -pochutiny -kečupy -hořčice -křeny -česnekové pasty -rajské protlaky -švestková povidla -koření -nápoje-džusy -dresingy -gastrovýrobky -sterilovaná zelenina

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Zámečnictví, výroba: - klíče FAB. Maloobchod, prodej: - kování.