Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Krejčovství. Šití, zakázková výroba: - dámská konfekce, oděvy - pánské kalhoty a košile - konfekce i do obchodů a prodejen.

Květinářství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - řezané květiny.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky osobní, nákladní, traktorové všech značek.

Provádění trhacích a ohňostrojných prací. Fotografické služby. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce.

Maloobchod, prodej: - pánské oděvy - dámské oděvy.

Hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava: -hodinářské zboží: -hodiny, hodinky mechanické i bateriové -baterie.

Maloobchod, prodej: -potraviny: -pečivo, ovoce a zelenina.

Maloobchod, prodej: -papírnictví, papírenské zboží, -kancelářské a školní potřeby, -hračky, -stavebnice CHEVA, -tříkolky, koloběžky, -kočárky pro panenky.

Pekárna. Výroba, distribuce, prodej: -pekárenské výrobky: -tmavé, světlé pečivo, koláče. -cukrářské výrobky.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -zlaté šperky -snubní prsteny podle přání v krátkých termínech z bílého i žlutého zlata -stříbrné šperky -hodinky, hodiny nástěnné a kyvadlové.

Výroba: -filtry: -vzduchové -pozinkovaný plech -celospalitelný plast -standardní rukávcové -pro vysoké teploty -filtrační do klimajednotek -průmyslové -netkané a filtrační textilie -pro hrubou filtraci atmosferického vzduch -filtrační třída G3, G4.

Maloobchod, prodej, servis: - hodinky

Výroba, prodej: -obaly z plastů pro potravinářství: -kanystry na vodu 2, 3, 5, 10 -vaničky na tyčinky -na trojhránky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, maloobchod, prodej: -Pneumatiky: -osobní, užitkové, nákladní, moto, závodní, 4x4 -ALu KOLA: –tuningová - exkluzivní litá kola na zakázku nebo limitované série -spinner - jedno, dvou, tří nebo čtyř dílná -Luxusní chromovaná kola -Autokosmetika SONAX – kompletní ...

Realizace,renovace: -parkety -plovoucí podlahy. Práce: -podlahářské,podlahářství. Maloobchodní prodejna: -dárkové předměty.

Autoopravna SÚKUP Autokarosárna, karosárna, autoopravna, oprava, servis: -karoserie osobních automobilů, autokaroserie. Pneuservis. Oprava, prodej: -pneumatiky.

Kadeřnictví, kadeřnice. Služby: -kadeřnické úkony: -stříhání, barvení, přelivy, trvalá s použitím zahraničních materiálů firmy L´OREAL. Prodej: -vlasové přípravky firmy L´OREAL.

Aranžování sušených květin: - dekorace do košů, do skla, do keramiky - velikonoční dekorace, vánoční dekorace, nástěnné dekorace - aranžování interiérů, výloh - práce na zakázku.

Prodej: - kosmetické produkty a vitamíny, minerály firem JUST a NAHRIN. Služby: - poradenství.

Předmět podnikání: - výroba potravinářských výrobků - nakládání s odpady - zprostředkování obchodu - velkoobchod - maloobchod se smíšeným zbožím - specializovaný maloobchod - maloobchod tabákovými výrobky - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - ubytovací služby - skladovací služby. Sídlo - Hodonín.

Kopírovací a tiskové centrum. Služby: -kopírovací, kopírování -tvorbu grafiky -webdesign -video služby -zpracovávání multimediální CD a DVD prezentace -knižní vazbu -hlubotisk -potisk textilu, triček, polštářků -potisk keramiky a skla -výroba puzzle až do formátu A3. Maloobchod, prodej: -CD, diskety, DVD, VHS ...

Nakladatelství Kniha Zlín Nakladatelství: - edic FLEET, TRACK, NEEWIT, WALT a TEMA. Prodej, eshop: - knihy, literatura - e-knihy.

Maloobchod, prodej: -krmiva a potřeby pro zvířátka -chovatelské potřeby: -krmiva, klece, pelíšky, krmítka, napáječky, vodítka, košíky pro psy.