Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
E-shop, prodej: - keramika - TUPESKÝ DEKOR, MODRÝ DEKOR, VINNÝ MOTIV - keramické hmoty - reklamní keramika - glazury - keramika pro děti - exkurze.

Umělecké ruční zdobení kůže: - zdobení sedel westernovými motivy - westernové opasky - repliky historických výrobků (křesla, sedla) - holstry, vesty, sedlové brašny ... - dárkové předměty.

Výroba a prodej: - profesní ošacení pro recepce, restaurační zařízení, gastro, zdravotnické ošacení a zdravotnické pomůcky. - pomůcky pro tělesně postižené.

Autoservis: -motory, převodovky, spojky, autoskla Služby: -měření geometrie -3D geometrie -údržba klimatizace -STK -kontrola, výměna: -oleje, filtry, brzdy, autobaterie, tlumiče, výfuky. Prodej: -autodíly.

Kamenná prodejna a e-shop s dětským a kojeneckým zbožím. Maloobchod, prodej: -KOMPLETNÍ SORTIMENT DĚTSKÉHO ZBOŽÍ: -jídelní židličky, lehátka, nosítka, ohrádky, postýlky, přebalovací pulty, chodítka -fusaky, zavinovačky, deky -kojící polštáře, polohovací pomůcky -potřeby pro kojení, krmení, šidítka -příslušenství do ...

Maloobchod, prodej: -užité umění -keramika -obrazy -kovový nábytek -hrnkové květiny, okrasné dřeviny -zahradní dekorace -květináče -dřevěné hračky -porcelán -hodiny -sklo Služby: -zakázkové šití -pořádání jarmarku.

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Český distributor 3D designových tapet pro děti - WALLTASTIC™.

Knihkupectví. Učebnice a odborná literatura. Maloobchod, prodej: -pedagogická literatura -cizojazyčná četba, knihy -gramatiky -atlasy, mapy.

Prodej, e-shop: - parfumerie a dekorativní kosmetika.

Kyslíko-ozonová terapie - léčení ozónem: -inhalace ozonu. Výroba, instalace, opravy, servis: -ozonove elektrické přístroje. Výroba, prodej: -kosmetika pro posílení regenerační schopnosti tkáně.

Dovoz a distribuce kočárků a dětského zboží.

Maloobchod, prodej, drogerie, zahraniční i česká: - dekorativní kosmetika - dámská a pánská biokosmetika - parfémy - barvy na vlasy - Playboy, Adidas, Mexx, Puma, MaxFactor, Astor, Rimmel, Maybelline, DERMACOL).

Prodej, eshop: -pánské a dámské oblečení -obuv, žabky -kabelky, tašky a doplňky -župany, pyžama -čepice. Značky: Diesel O´neill Pepe Jeans Poolman Replay.

Výroba, prodej: -textilní lisované obuvi: -vycházková dámská, pánská, dětská -sandály, jarmilky, tenisky.

Prodáváme korálky, drátky a další bižuterní komponenty od českého dovozce Valnera. Nosným sortimentem jsou skleněné korálky, plastové korálky, dřevěné korálky a měděné drátky v různých barvách a tloušťkách.

Maloobchod, prodej: -dámské a pánské oděvy

Cukrářství. Cukrářská výroba: -dorty, zákusky, cukrovinky, cukroví na zakázku. Rozvoz - KM, UH.

Internetový prodej vlasové kosmetiky značky Loreal professionnel.

Modelářské potřeby / česká autodráha, Merkur, plastikové a balsové stavebnice, modely z popronu, letecká překližka, guma, lepidla, auta, vrtulníky / Rybářské potřeby /navíjení vlasců/ Šipky a náhradní díly CARO GARDAVSKY Dis Oděvy a doplňky /modní návrhy, zpracování/

Zastoupení značky Blue Willis. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dámská a pánská luxusní konfekce (oděvy, oblečení). Zabýváme se prodejem dánských značek BLUE WILLIS, MICHA, KELLO, REDGREEN, SUNWILL. Jsme výhradní dovozci v ČR a SR. Více o naší firmě a prodejnách naleznete na webových stránkách www.bluewillis.cz

Obchodní činnost,,dovoz (import),vývoz (export) asi 30% sortimentu. Výroba,prodej: -plastové obaly: -zboží z plastu (použití v kosmetickém a farmaceutickem průmyslu): -tuby a lahve /láhve,lahví,láhví/ z PE** (polyethylen). Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní. Maloobchod,prodej: -drogistické zboží.

Maloobchod, prodej, e-shop: - dámské a dětské oblečení

Maloobchod, prodej: -pánská konfekce, oděvy, textil: -saka, kalhoty, obleky, košile,

Internetový prodej zboží na podporu výuky anglického jazyka pro děti zábavnou formou.