Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Výroba: -ochranných pracovních oděvů -pracovních rukavic. Prodej: -pracovní obuv.

Velkoobchodní dodavatel spojovacího materiálu + rozvoz: - šrouby, matice, hřebíky, vruty, podložky, matice, hmoždinky, závitové tyče aj. - masáže: relaxační, lymfatické, baňkování, hawajská, medová, při relaxační hudbě a vonné svíčce - bezpečné investice formou úložky peněz do Investičích diamantů +2x certifikát + luxusní šperky s brilianty s ...

Zpracování gumárenských směsí lisováním ve formách: -pogumování -výrobky z pryže.

Kamenný obchod, maloobchod, prodej: -alkoholové testery -dárkové zboží -sudové víno. Internetový obchod, eshop, e-shop www.Alkohol-tester.cz: -provozovatelem IO je firma TAOX, Zdeněk Sviták.

Velkoobchod: - kožené a galanterní zboží: - dámské kabelky a tašky - batohy - aktovky pánské a dámské - aktovky školní a sportovní - tašky cestovní.

Hračky pro holky i kluky: -pěnové dekorace -puzzle -karnevalové kostýmy -šátky Buff pro děti i dospělé -cyklosedačky -outdoor a sportovní zboží -funkční prádlo pro děti i dospělé -batohy do školy i pro volný čas -výrobky pro bezpečí nejmenších.

Maloobchod, prodej, bazar, eshop: -kočárky - nové i použité -postýlky -autosedačky -košíky -dětské, kojenecké zboží: -jídelní židle, ohrádky, přebalovací pulty, chůvičky.

Maloobchod, prodej: -zlatnictví -zlaté a stříbrné šperky -značkové hodiny, Omega, Rado, Longines, Tissot, Candino, Nina Ricci, Gucci, Calvin Klain Zakázková výroba: -zlaté a platinové šperky.

E-shop, prodej: - krmiva pro psy, kočky, hlodavce - chovatelské potřeby - doplňky pro zvířata.

Výroba, prodej: - magnety (neodymové, feritové, magnetické).

Kovovýroba: - šrouby, matice, prsteny - tvarovky - těsnící materiály. Zakázková výroba: - rybářské potřeby.

Zahradnictví, květinářství. Maloobchod, prodej: - sušené, řezané květiny - květináče - prodej okrasných rostlin Služby: - výzdoba interiérů - vázání kytic - svatební servis - návrhy realizace zahrad.

Distribuce,prodej: -výrobky značky VINCENTKA: -léčivá,minerální voda -zubní pasta,nosní sprej,pastilky, sirup,koncentrát.

EuropaTrade: - prodej smíšeného zboží.

Nakladatelství, vydavatelství. - entomologická literatura Prodej: - entomologické pomůcky

Maloobchod, prodej: - květiny - keramika

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -aranžmá z živých, sušených a umělých květin -kytice pro slavnostní příležitosti -výzdoba interiéru (svatby, rauty, kostely, kulturní, společenské i sportovní akce) -sezónní výzdoba (Vánoce, Velikonoce apod.) -keramika dekorační, užitková -dárkové předměty -rozvoz květin

Prodej, maloobchod: -odlitky -opracované dílce z šedé litiny a oceli.

Výroba, prodej: -lázeňské oplatky -lázeňské trojhránky.

Maloobchod, prodej: - knihy - porcelán (Karlovarský porcelán).

Práce: -domovní instalatérské, instalační, instalace: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalační. Montáž, oprava: -plynové zařízení -výměna radiátorů -termotatické ventily -kotle, kotel -elektrokotle -montáž vodoměrů -výměna baterií -nátěry potrubí včetně ...

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie.