Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Maloobchod, prodej: -značkové parfémy, parfumerie -kosmetika -drogerie.

Obchodní zastoupení. Prodej: -kosmetické přípravky, kosmetika Herbavera.

Velkoobchod, prodej: -ponožky, punčochy, punčochové zboží: -baby, dětské, dámské, pánské.

Dovoz, import převážně z Asie: -reklamní předměty, dárky: -dřevěné krabičky, plechovky, tašky -klíčenky, šňůrky na krk, lanyard -obaly -USB disk, USB flash VoIP operátor. Provoz sítě levného telefonování.

Velkoobchod: -textil, oděvy. Služby: -factoring -forfaiting.

Výroba, oprava, opravy, úprava: -ortopedická obuv /ortopedické obuvi, boty, botů/ individuální a sériová -ortopedické vložky individuální -speciální obuv a vložky pro diabetiky sériové a individuální -obuv pro diabetiky-diaobuv.

Klenotnictví. Maloobchod, prodej: -šperky: -stříbro, zlato.

Maloobchod, prodej: -akvaristika: -rybičky, krmiva pro akvarijní ryby -chovatelské potřeby, potřeby pro chovatele.

Opravujeme obuv a koženou galanterii včetně všívání zipů do školních batohů, kabelek a kožených bund.

Jatky.Jatka. Výroba: -maso -uzenářské výrobky -řeznické výrobky.

Sedlářství, brašnářství Kubeš. Sedlářská a brašnářská výroba: - pouzdra na kolt - koňská sedla - kožená sedela - brašny - řemeny - jezdecké potřeby - čalounění aut.

Dovoz, import z Itálie, distribuce, velkoobchodní prodej: -ponožky: -sportovní, zimní -lyžařské podkolenky -sneaker - kotníkové -nadkolenky -punčochové zboží: -punčochy -dětské punčocháče -návleky na ruce a nohy -rukavice, čepice.

Výroba: -výrobky z technické pryže.

Internetový obchod, prodej: -dámská, pánská, dětská móda - oblečení pro ženy, muže, děti.

Forladies_obchod (ne)jen pro ženy: -bižuterie, Swarovski, -kabelky -peněženky -pyžama -punčochové zboží -oděvy pro plnoštíhlé -oblečení pro sport a fitness.

Výroba, prodej: -samolepící štítky elektrických rozvaděčů: -vyrobené tiskem a sítotiskem či perokresbou -PVC* štítky pro označení kabelů a přístrojů -návlačky s popisem na vodiče -označovací lišty do svorkovnic.

Velkoobchod, prodej, oprava: -obuvi.

ŽELEZÁŘSTVÍ VE DVOŘE. Maloobchod, prodej: -železářství -ruční nářadí: -elektrické, mechanické -zahrádkářské nářadí, potřeby -vodo-topo materiály -spojovací materiál.

Výroba, velkoobchod, prodej: -pyžama, župany -dámská a pánská móda Vabacci Prodejny: -Olomouc, OC Haná -Brno-Královo pole -Jihlava City park -Liberec NISA -Zlín - Zlaté Jablko.

Internetový obchod, eshop, e-shop, zásilkový prodej: -numismatický materiál: -mince, sady mincí -medaile.

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, prodej: -motorové oleje, maziva CASTROL, SHELL: -pro motocykly a automobily -chemie pro motoristy. Zajišťujeme poradenskou činnost v oblasti aplikace olejů a maziv.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -dětské potřeby -příslušenství, doplňky a zboží pro děti a maminky.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro řezníky při výrobě masných výrobků: -polyamidové obaly zn. OSKUDA -textilní střeva na trvanlivé výrobky -přírodní střeva -kořenící směsi -kutrovací a nástřikové přípravky -stroje a zařízení pro masný průmysl.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -parfémy, toaletní vody, dárkové sady - dámské, pánské -spodní prádlo -česká bižuterie -holící strojky, epilátory -dětská péče, kosmetika -kuchyňské spotřebiče ... .