Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Zastoupení firmy HERBEX v ČR. Obchodní činnost, distribuce, velkoobchod, prodej: -čaje HERBEX CZECHIA: -bylinné, ovocné, zelené -sáčkové, sypané.

Služby, prodej: - akvarijní ryby, rostliny, technika - akvárium dle vašeho přání - potřeby pro chovatele domácích mazlíčků - poradenství - výkup akvarijních ryb

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení a obuv: -ADIDAS, PUMA, UMBRO, KILLTEC, FILA, NIKE -sportovní dresy pro sportovní kluby -sportovní potřeby pro basketbal: -koše, míče, obuv, chrániče -vybavení pro: -hokej-dresy aj. -fotbal-dresy aj. -tenis-rakety, čelenky, potítka aj. -plavky -kolečkové brusle Potisk: -dresy.

Maloobchod: -textil -textilní galanterie

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Maloobchod, prodej: -papírnictví.

Maloobchod, prodej: -potraviny.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -šály, pašmíny, šátky a šálky. Kontaktní místo AVON: -Zlín, Rašínova ulice 522 (naproti T-mobile).

Prodej: -dámské, spodní prádlo -parfumerie.

Výroba, prodej, servis: - zlatnické zboží, - hodinářské zboží.

Maloobchod. -potraviny -drogerie -ovoce a zelenina.

Maloobchod: -potraviny -drogerie -ovoce a zelenina.

Prodej: -potřeby a doplňky pro psy, -chovatelské potřeby.

Obchodní činnost. Prodej: -kancelářské potřeby -hračky.

Prodej: -dětské, pánské a dámské oděvy -doplňky.

Prodej potravin a smíšeného zboží.

Internetový obchod, eshop, s-shop. Prodej, distribuce: -DVD, CD - hry, pohádky.