Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Sukrárna,kavárna. Prodej: -zákusky,cukroví,dorty -zmrzlinové poháry -káva.

Maloobchod,prodej: -spodní prádlo značky ANDRIE -sportovní oděvy (oblečení) značky LITEX.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Velkoobchod,maloobchod,splátkový prodej s akontací i bez,smluvní servis: -televize -video,rádio -magnetofony,věže -videokamery -elektro - SONY,KENWOOD,JVC*,TOSHIBA, PHILIPS,GRUNDIG,PANASONIC,THOMSON, TESLA,DAEWOO,AIWA,SHARP,LG**,OVP*, SANYO -pračky a chladničky všech značek -myčky a sporáky - ARDO,FAGOR,MORA, ...

Nabídka restauračního a hotelového textilu.

Veterinární ordinace Prodej - krmiva - léčebné diety

Maloobchod, prodej: -hodinářské zboží -stříbrné a ocelové šperky.

Výroba: -rostlinná - živočišná. Farma Malý Božnov: -Loučka,tel.:577350708. Farma živočišné výroba: -Drnovice,tel.:577350873 -Tichov,tel.:577320265 -Újezd,tel.:577350238.

Reklamní agentura: - prospektový materiál - plakáty, katalogy, pozvánky, tiskoviny, reklamní tiskoviny.

Distribuce, dovoz, import, dodávka, prodej, velkosklad, obchodní činnost: -potravinářská želatina z Itálie. Prodej: -technické želatiny.

Prodej - výrobky z technické pryže Návrhy, výroba - díly z plastických hmot vstřikované a vyfukované plasty Návrhy, výroba - formy pro zpracování plastů Sítotisk - tamponový tisk Prodej - hardware Poradenství - hardware - software

Autoservis Pneuservis Likvidace - autovraky Vedení - účetnictví - daňová evidence Reklamní potisk - textil

Reklama, reklamní agentura: -vizitky, prospekty, letáky, loga -písmomalířství -malby na fasády, plech, látky a plachty. Služby: -aranžérské na zakázku, aranžování.

Ruční výroba - loutky - loutková divadla z přírodních materiálů

-Tiskařské práce -Prodejny školních a kancelářských potřeb -Papírové kancelářské potřeby -Kancelářské a školní potřeby z plastů -Psací a kancelářské nepapírové potřeby

Kavárna nabízí velký výběr kávy českou kuchyni a příjmné posezení.