Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Pohostinství: -pizzerie,pizzeria: -pizza -těstoviny -steaky vepřové,hovězí -saláty -letní zahrádka -night club. Diskotéka v pátek,sobotu.

Maloobchod,prodej: -foto-kino potřeby,fotografická technika: -fotodoplňky,filmy,kinofilmy,alba, rámečky,audio-video kazety. Služby: -fotografické,fotografování: -svatby (svatební fotky) -školní fotografie -soukromé akce.

Výroba - plastové výrobky

Prodej - kusový textil - oděvy

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Prodej - vína v dárkových lahvích s ručně psanou etiketou

Maloobchod, prodej: -drogistické zboží, drogerie, parfumerie -papírnictví -hračky -textil: -punčochové zbož.

Distribuce - racionální potraviny HERBALIFE

Obchodní činnost: -Rusko. Obchodní činnost,nákup,prodej: -obuvnické materiály -nitě -zipy,zdrhovadla.

Výroba: - pryžové výrobky - gumárenské směsi.

Výroba, velkoobchod,prodej: - obaly z hladké lepenky /kartonáž/: - dle požadavků zákazníka - pro stavebnictví - pro potravinářství - pro mlékárenství. Výkup: - sběrový odpadový papír: - lisovaný - zkartace. Sídlo, fakturační adresa: - V Teničkách čp. 675, Uherské Hradiště.

Výroba, dovoz, import, zpracování: - chemické látky a chemické přípravky: - hořlavé - zdraví škodlivé - žíravé - dráždivé - senzibilující. Výroba, zpracování, dovoz, import, prodej: - paliva a maziva.

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní: - tuzemská (vnitrostátní) - zahraniční (mezinárodní) - expresní přeprava - zasilatelství - objemné zásilky - letecká doprava - námořní doprava,zajištění trajektů - kontejnerová doprava. Zakázková kovovýroba,výroba: - skladovací a přepravní palety - kontejnery - vozíky. ...

Maloobchod, prodej: - značkové oděvy 4 YOU a BRODWAY.

Internetový obchod - hematitové náramky a náhrdelníky - šperky z chirurgické oceli prsteny - přívěsky ze stříbra, pozlacené stříbro - naušnice - magnetické prsteny Internetový obchod - hematitové náramky a náhrdelníky - šperky z chirurgické oceli prsteny - přívěsky ze stříbra, pozlacené stříbro - ...

Specializovaný maloobchod: - tabákovými výrobky.

Maloobchod,prodej: -bundy,vesty,trika,mikiny,kraťasy, kalhoty -boty -tašky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obuv.

Prodej - elektrospotřebiče E - shop - kuchyňské a domácí potřeby TESCOMA, LEIFHEIT, TEFAL, TONER a PORKERT - elektrospotřebiče Prodej - kuchyňské a domácí potřeby TESCOMA, LEIFHEIT, TEFAL, TONER a PORKERT

Prodej,montáž: -plastových oken REHAU. Velkoobchod,prodej: -železářské,zahrádkářské a zahradnické potřeby: -postřikovače k ochraně rostlin (Polsko,Itálie) -závlahový systém LEGO (Izrael) -zahradní hadice PVC* proplétané -plastové zahradní konve -ruční vozík rudl -zahradnické nůžky -hmoždinky -stavební ...

Prodejna textilní galanterie a bytového textilu. Sběrna pro prodej,prodej: -prošívané deky a polštáře: -klasické rozměry i na zakázku -kvalitní sypkovina i provedení -záruka 24 měsíců. Služby: -čištění peří.