Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Jsme rodinná firma s několikaletou tradicí v oblasti ohňostrojových show. Realizujeme interiérové ohňostroje, ohňové fontány, plameny či moderní ohňové show. Vrcholem našeho umění jsou pyromuzikální ohňostroje, kdy dochází k perfektnímu souznění pyro-efektů a hudby. Na svém kontě máme tisíce ohňostrojů a pokojených návštěvníků.
Ohňostroje Minergis, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -spodní prádlo -pyžama -župany -punčochové zboží -domácí oblečení -trička -plavky -kapesníky.

Anna Hádlíková se zaměřuje na prodej sušených a umělých květin, dekorací a doplňků pro aranžéry.

Rodinný podnik, který má 18 letou tradici s prodejem grilovaných kuřat. Připravuje grilovaná kuřata podle jedinečné receptury, naše vlastní kořenící směs a marináda zaručí originální chuť. Nejedná se o žádnou strojovou výrobu, nevyužíváme polotovary.

Lenka Vránová provozuje biofarmu s restaurací a ubytováním a prodává sušené ovoce, bourané maso a těstoviny.

Prodejna zaměřena na farmářské potraviny, bio produkty, zdravou výživu - klasické i žitné pečivo, záviny, pivo, mléko, jogurty, máslo, masné výrobky řeznictví Singer, čaje ze Sonnentoru, sirupy Camelus, skleněné nudl, panko strouhanka a mnoho dalšího.

Jiří Šenkeřík provozuje moštárnu a vyrábí ovocné a zeleninové šťávy.

Společnost M.A.B. Trade, s.r.o. je dovozce a velkoobchodní prodejce metrového textilu se sídlem ve Velíkové nedaleko Zlína. V sortimentu máme různé druhy látek - základní bavlněné úplety, svetrovinu, teplákoviny, minky, froté, až po outdoor, funkční textilie jako je softsheel, šusťákovina a další. Dodáváme látky jak pro maloobchody, menší ...

Rodinné Zahradnictví u rozchodníka spol. s r.o. ve Fryštáku - Žabárně má dlouholeté zkušenosti v oboru. Nabízí sazenice okrasných rostlin i ovocných stromů a keřů, bylinky i zeleninu vlastní výroby od semínka - hnojené přírodními hnojivy, zakoupíte u nás sezónní ovoce a zeleninu i doplňkový zahradnický sortiment. Věnujeme se také návrhům a ...

Farma Kostelec. Prodej: -brambory, zelí, cibule, máku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -umělé květiny -bytové dekorace

Výroba a prodej substrátu hlívy ústřičné, jak pro malopěstitele v domácnostech a restauracích, tak pro velkopěstitele plodnic hlívy ústřičné. Nabízí také sadbu, ze které si můžete sami vypěstovat hlívu ústřičnou.

TINTING s.r.o. se zaměřuje na profesionální tónování skel automobilů a budov a na různé druhy fólií.

Prodej řezaných květin, hrnkových květin, přísady zeleniny, hnojiva, chemie, keramika a jiný drobný sortiment.

Výroba, velkoobchod, prodej: - vysokotlaké hydraulické hadice - nízkotlaké olejové hydraulické - brzdové a spojk.hadice na vozy ŠKODA, AVIA, ZETOR, MULTICAR - brzdové hadice na veterány - brzdové hadice vzduchové - palivové hadice s koncovkami - hadice na foukání pneu - mazací hadice+mazací technika - průmyslové hadice v metráži - spony ...

Firma LOCH vyrábí a prodává osobní ochranné prostředky, brašny, prostředky z kůže, textilu a umělé usně.

Prodej příze a doplňků, které využijete při háčkování, pletení a vyrábění různých výrobků.

Internetový obchod, on-line prodej - batikovaná, potištěná trička ze 100% bavlny - Homemade.

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do našeho portfolia. Ať už jde o profesionální ...

Pneuservis. Prodej: -pneumatiky. Autoservis: -osobní a nákladní automobily -autokarosárna. Zasilatelství. Zastupování v celním řízení. Výroba: -lepenka.

Velkoobchod, prodej, zastoupení: -vlasová kosmetika Brelil professional -trvalá, rovnání, barvení vlasů -péče - sport, padání vlasů, bio, lupy, šampóny, masky. Zemědělské komodity: - rostlinné produkty: - obiloviny - pšenice, ječmen, kukuřice, oves, tritikále - olejná semena - řepka, slunečnice, lněné semeno, hořčice, sojové ...

Výroba, prodej: - mražených specialit z přírodních surovin. - mražené potraviny, hotové mražené výrobky

Maloobchod, prodejna: - barefoot obuv: - dámské, kotníkové, sportovní boty, tenisky, polobotky, sandály, sportovní boty, kozačky, ponožkové boty - pánské kotníkové, sportovní boty, tenisky, ponožkové boty, polobotky.