Při výrobě bytových doplňků, konkrétně nádobí, se nejčastěji používá sklo, keramika a porcelán. Pořiďte si z těchto odolných materiálů čajové a kávové servisy, cukřenky, mísy, podnosy, hrnky, upomínkové předměty, vázy, talířové soupravy, sošky nebo svícny.

Tvarování, zpracování: - sklo

Naše společnost začala s výrobou užitkové keramiky již v roce 2004. Veškerá keramika je ručně vytáčena na hrnčířském kruhu, což zajišťuje originalitu a neotřelý vzhled vyráběné keramiky.

Nákup, prodej starožitností: -nábytek -obrazy -sklo, porcelán -hodiny, hodinky -šperky, stříbro -rarity, hračky.

Prodej: - sklo - porcelán - keramika - nádobí - dárkové předměty

Výroba, montáž, prodej: - zámečnické prvky - ozdobné výplně - sklenářské doplňky - zimní zahrady.

Práce: -leptání skla. Návrh, výroba: -zdobených skel.

Výroba, prodej, e-shop: - ručně tažených figurek, navíjených perel, mačkaných korálí a dalších sklářských produktů pocházející pouze z České ruční výroby.

KorCo+ reality - nabídka prodeje, pronájmu a správy nemovitostí. KAMAKO.cz - velkoobchodní prodej českého skla a bižuterie. Carbonstar.cz - velkoobchodní a maloobchodní prodej speciálních výrobků z karbonu. Net-link.cz - informační a prezentační internetový portál.

Návrh, realizace: - vitrážové výplně oken, dveří a kuchyňských linek - skleněné stěny a zástěny - zrcadla, závěsné vitráže - obrazy, lustry - klasické i novodobé chrámové a kostelní vitráže. Restaurování, konzervace a oprava: - vitráže.

Výroba keramických a porcelánových výrobků pro domácnost..

Keramické ateliery KERAT - jedny z nejstarších a nejznámějších keramických dílen v České Republice. Naše kořeny pocházejí z jižních Čech a tradice ve výrobě keramiky sáhá až do roku 1790.

Sklárna. Výroba: - dekorativní sklo pro vybavení interiérů.

Výroba: - výrobky z olovnatého křišťálu - dárkové předměty.

Činnost: - výroba reklamních, dárkových a užitkových předmětů ze skla a keramiky - dekorace skla, keramiky, porcelánu

Zakázkové rytí: -sklo. Výroba: - keramické obrazy.

Výroba: - ozdobná a užitková keramika - květináče - hrníčky - vázy a další - pro restaurace vybavení na míru

Výroba, prodej: - dekorační a užitková keramika.

Výroba: - keramické a porcelánové výrobky. Povrchová úprava a zdobení skla.

Prodej: - bioprodukty, doplňky stravy - autorská keramika.

Výroba: - bonsajové misky - keramické miniatury - užitková keramika.

Maloobchod, prodej, e-shop - ratanový nábytek - dárkové a umělecké předměty - užitková a dekorativní keramika - obrazy - šátky, kravaty a deštníky z ručně malovaného hedvábí - přírodní karlovarská kosmetika, luxusní italská a francouzská mýdla - dřevěné sošky, dřevěné hračky českých výrobců - ručně vyráběné šperky - kožené ...

Výroba a prodej keramiky: -zahradní -ozdobné -užitné -umělecké -zakázkové. Provozovna: -Rokycany, Čelakovského 194/II tel. 371728822.

Vinotéka, e-shop: -široký sortiment kvalitních vín od renomovaných výrobců -specializace na vína moravských producentů. Další prodej: -karafy, decantery, degustační sklenice, vývrtky a další. Objednávky už od 1 ks vín. Každý týden nová vína.