Při výrobě bytových doplňků, konkrétně nádobí, se nejčastěji používá sklo, keramika a porcelán. Pořiďte si z těchto odolných materiálů čajové a kávové servisy, cukřenky, mísy, podnosy, hrnky, upomínkové předměty, vázy, talířové soupravy, sošky nebo svícny.

Starožitnosti. Výkup, maloobchod: - zástavárna - starožitné zboží - obrazy, knihy - sklo, porcelán.

Sklárny. Výroba, zpracování: - sklenice, vázy, mísy, svícny, zahradní osvětlení - sklo.

Výroba, maloobchod, prodej: - dárkové předměty, dárky - ručně malované skleněné šperky - užitné sklo - dárkové balíčky a obaly z vlnité lepenky.

Výroba, maloobchod, prodej: - dárkové předměty, dárky - ručně malované skleněné šperky - užitné sklo - dárkové balíčky a obaly z vlnité lepenky. Chráněná dílna.

Ruční výroba: - sklo (skla) - skleněné karafy, číše, dózy.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - keramika.

Výroba, prodej: -užitková, dekorativní keramika.

Maloobchod: - sklo - porcelán.

Prodej: - dárkové předměty - keramika - bižuterie.

Výroba, prodej: - keramických a porcelánových ozdobných předmětů

Prodej: -kuchyňské potřeby. -železářství. -elektro. -sklo, porcelán.

Sklofoukačská firma. Výroba: -laboratorní sklo -technické sklo.

Jsme firma zabývající se prodejem převážně českého zboží. Na našich stránkách naleznete vše pro Váš útulný byteček. Pro klidný spánek (povlečení, prostěradla, deky i polštáře), do koupelny (ručníky, osušky i předložky), do kuchyně hrníčky a do obýváku různé doplňky (proutí, keramika, porcelán). Přejeme příjemný nákup

Maloobchod, prodej: -želežářství, železářské potřeby -domácí potřeby -sklo, porcelán -potřeby pro kutily.

Výroba, opravy, maloseriová výroba: -laboratorní sklo.

Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - elektro zboží - kuchyňské nádobí a náčiní - potřeby pro domácnost - keramika, sklo, porcelán - papírnické zboží, kancelářské potřeby - hračky - sportovní potřeby - spojovací a kotevní materiál - nářadí. Sídlo družstva: - Vsetín, Smetanova 1110.

Sklárny, vývoj, výroba sklo: -užitkové -umělecké -osvětlovací. Práce: -ruční broušení -leptání olovnatého křišťálu.

Maloobchod, prodej: -keramické předměty -dárkové zboží -umělecké předměty ze dřeva a skla.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - kuchyňské nádobí (nerez, smalt, litina, teflon) - TESCOMA - plastové výrobky - užitkové sklo - keramika.

Photoporcelain – fotokeramika, fotografie na porcelán, foto na hrob, fotokeramické obklady do koupelen, kuchyní a další. Fotokeramika, kterou vyrábíme, je vždy individuální. Veškerá fotokeramika respektuje individuální přání zákazníka. Fotokeramika je vyráběna v různých tvarech, fotokeramika může být vyrobena v různých velikostech. Fotokeramika se ...

Atelier MOON GLASS: -moderní, současná a tradiční vitráž (vitráže) výroba a prodej -interiéry a exteriéry -restaurátorské práce -komerční a privátní zakázky -výtvarné návrhy a poradenství -odhady v místě zdarma -tradice výroby vitráží od r.1975 -dekorativní a užitá keramika -ručně malované originální obrázky -šperky ...