Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod s látkami a galanterií. Prodáváme metráž - bavlnu, mušelín, úplety, madeiru, minky, náplety, teplákovinu, micropeach, softshell. Prodej dárkových poukazů na nákup látek a galanterie.

Ing. Hana Mílková se zaměřuje na prodej látek, povlečení, prostěradel a textilu. Prodává kojenecké zboží, bavlněné ponožky značky Miketa v různých velikostech, dětské punčocháče a kamaše. Dále jsou k dispozici plátěné, krepové, saténové, flanelové a jiné povlečení, ručníky, osušky a další.

E-shop s pečlivě vybranými kvalitními látkami výrobců Nooteboom, Hemmers, Iltex, Verhees apod. Koupíte u nás úplet, micropeach, softshell, náplet, fleece, plátno apod.

Madopo socks s.r.o. prodává široký výběr dámského prádla a doplňků. Vybírat je možné z viskózových maxi sukní, vtipných ponožek s magnetickými ručičkami nebo elegantních šátků.

Provoz e-shopu Hravá Tužka, kde prodáváme omalovánkové polštáře s motivy pro holky i kluky. Zákazníci zde najdou i široký sortiment fixů na textil.

E-shop s veselými a barevnými háčkovanými doplňky pro děti i dospělé z přírodních přízí. Sortiment zahrnuje čelenky, návleky na nohy, čepice a další výrobky na přání.

Společnost Jdunato s.r.o., provozující obchod Formuleshop.cz, nabízí unikátní zážitek pro všechny fanoušky Formule 1. Zaměřují se na prodej oficiálního merchandise týmů a jezdců F1, což zahrnuje široký sortiment oděvů a doplňků. Mezi produkty patří pánská, dámská a dětská trička, mikiny, bundy, kšiltovky, tašky, batohy, peněženky a další ...

Jana Modrová se zaměřuje na prodej dětského oblečení, hraček, autosedaček a kočárků.

Internetový obchod pro rodiny s dětmi. Prodej bio a přírodních kosmetických přípravků, pomůcek a plen na přebalování, produkty pro péči o dítě. Dětské, kojící a těhotenské oblečení.

Foxeli collection je řada elegantního, pohodlného oblečení, které vytváří Eliška Potočná z Otrokovic. Cílem od prvopočátku bylo šití oblečení jinak - proto jde o udržitelné oblečení, které je šetrné k přírodě a je celoročně nositelné. Originální oděvy, doplněné výšivkou nebo malováním. Zaměřuji se na dámské, pánské, dětské oblečení, které ...

Velkoobchod, maloobchod: - šicí stroje Elna - jehly do šicích stroju - servis starších šicích strojů pro domácnost - nůžky, olej, příslušenství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - KREJČOVSKÉ POTŘEBY - nitě Amann, textilní a kovová galanterie (největší výběr zipů v Brně skladem víc jak 90tis ks v mnoha provedeních) - druky + narážení ...

Andrea Baurová provozuje eshop Levné Disney, který nabízí širokou škálu produktů s Disney tématikou, včetně oblečení, doplňků, hraček a domácích potřeb.

Fitmania s.r.o.: Váš partner pro kvalitní nábytek a textil do domácnosti Fitmania s.r.o. je dynamická a inovativní společnost, která od svého založení v roce 2016 neustále roste a rozšiřuje své portfolio nabízeného zboží. Naše hlavní zaměření spočívá v internetovém prodeji nejkvalitnějšího nábytku, textilu do domácnosti a dětského zboží nejen ...

Internetový obchod s textilem. Prodáváme bytový textil, jako je povlečení, deky a polštáře, prostěradla, přehozy a potahy na postele, potahy na pohovky a židle. Dále v sortimentu najdete dámské a pánské spodní prádlo, ponožky, pyžama. Doplňkový prodej cestovních kufrů a tašek.

Prodej ochranných prostředků pro záchranné týmy. Elektronická zařízení pro vyprošťovací práce, jako jsou zařízení na dálkové měření teplot, snímače otřesů a kamerové systémy. Vyprošťovací zařízení, hasicí zařízení a další prostředky ochrany.

Zpracování a prodej bytového textilu - záclony a závěsy - služby designérky - šití na míru

Vybíráme pro Vás látky, jenž jsou vyrobeny z přírodních materiálů od českých a ověřených EU výrobců, které jsou EKO-TEX Standard 100 certifikované a naleznete u nás i metráž, která vyhovuje hygienickým normám na výrobky pro děti ve věku do 3 let. V našem sortimentu naleznete převážně úplety z bavlny, biobavlny, bambusu, modalu a micromodalu, ...

Služby, čistírna: - čištění peří. Prodej, šití, renovace, přešívání: - péřové výrobky, peřiny, polštáře, přikrývky, deky (prošívané deky a polštáře). V nabídce máme různé druhy sypkovin a také draného husího peří, ze kterého můžeme vyrobit i nové péřové výrobky. Ušijeme jakýkoli rozměr polštáře či přikrývky - i větší deky na letiště ...

Jsme český výrobce plachtového zastřešení. V naší nabídce naleznete velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství. Na zakázku jme schopni vyrobit stínící plachty, membránové střechy, průmyslové zástěny i různé krycí plachty či ...

Prodej, e-shop: WIDO.CZ - internetový obchod s kabelkami, peněženkami a bytovými doplňky V našem obchodu wido.cz najdete široký sortiment kvalitních dámských kabelek značek LS Fashion, New Berry a Mahel, různých barev, převážně se specializujeme na černé a hnědé kabelky. Z modních doplňků nabízíme psaníčka na plesy a společenské akce, dále ...

Balu Shop má na svém eshopu oblečení, hračky, kosmetiku a další potřeby pro miminka.

Módní obchod s oblečením a módními doplňky - dámské, pánské, dětské oblečení značky Mustang, Tom Tailor, Guess, Cavalli, Met, Replay a další. - bižuterie, pásky, šály, peněženky, kšiltovky - obuv - kabelky.

Společnost B.O.I.S.-FILTRY, spol. s r.o., založená v roce 1991, je předním českým podnikem specializujícím se na vývoj a výrobu inovativních řešení v oblasti filtrace a maskovací techniky. Její odborníci mají bohaté zkušenosti s výzkumem a vývojem netkaných textilií a ochranných prostředků proti zbraním hromadného ničení. Hlavní činností firmy ...