Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
internetový obchod, e-shop s dětským oblečením. Šijeme z velmi kvalitních českých materiálů za super ceny a jsme ryze Česká firma! - kalhoty, sukně, šatičky, čepice, čelenky, nákrčníky, kojenecké body, mikiny, bundy, rukavičky, pleny, osušky a další.

Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na výrobu a prodej krycích, zakrývacích plachet všech druhů a distribuci technických a stavebních textilií a geotextilií. Dodávané zboží může zákazník zakoupit přímo v e-shopu firmy Arnak s.r.o. nebo zadat jeho výrobu na míru dle individuálních potřeb.Na míru šijeme např. bazénové plachty, zahradní ...

Prodej: - dámský, pánský, dětský použitý textil a oděvy

Prodej: -bytový textil - záclony - látky - ložní povlečení - osušky - utěrky

Firma patří k prvním výrobcům zakázkových oděvů v ČR (od r.1990). Návrhy, výroba, prodej: -pracovní oděvy, pracovní oblečení, ochranné oděvy. Nabízíme kolekce pracovních oděvů ve sportovním stylu s barevnými kombinacemi a variabilními doplňky. Námi navrhované vzory lze individuálně upravit ve prospěch speciálních požadavků na bezpečnost ...

Malá obchodní firma AGS se zaměřuje na prodej zahradní a zemědělské techniky a náhradních dílů. V naší kamenné prodejně nabízíme také nářadí pro dílnu, autobaterie, autokosmetiku, pracovní ochranné pomůcky, postřikovače, speciální aplikátory, díly pro průmysl a spotřební materiál.

Paravány do bytů, různé druhy relaxačních paravánů s bohatým výběrem vzorů nebo možností vlastního potisku má ve svém širokém portfóliu český výrobce Liox designers, s.r.o. provozující e-shop.

Prodej: -patchwork -šicí stroje -látky -polštářky -ubrusy -prostírání -textilní dekorace aj.

Šití, oprava: -kožené oděvy -kožešinové výrobky -kožichy.

Hledáte svatební šaty snů, ve kterých se budete cítit jako princezna? Pak je pro vás Svatební salon Renáta tou správnou volbou. Naleznete zde širokou škálu svatebních šatů pro všechny typy nevěst, od klasických a elegantních až po moderní a extravagantní. Svatební salon Renáta se nachází v Jaroměři a působí na trhu již od roku 1994. Za tu dobu ...

ROSSTÍN s.r.o. je společnost specializující se na stínící techniku a terasové systémy, exteriérové zastínění, interiérové závěsy a podlahové terasy.

E-shop s originálním oblečením. Výroba legín, mikin, triček, sukýnek pro děti a dospělé. Návrhy oblečení a kostýmů pro představení nebo taneční skupiny.

Firma Pivní fanda se zabývá výrobou a prodejem triček, mikin, ponožek s pivní tématikou. Prodej pivní kosmetiky.

E-shop Mishastyle prodává různé typy šňůr, přízí a špagátů tuzemských i zahraničních značek pro háčkování, pletené a výrobu macramé.

Elektroinstalace, plynoinstalace vodoinstalace, topenářství, servis, revize, montáž plynových kotlů. Roční prohlídky plynových kotlů

Dětské Zástěrky je eshop, který nabízí: - dětské oblečení - povlečení - sedací soupravy - závěsná svítidla - dívčí trička - sportovní vybavení a další.

Prodej: - dětské zboží - hračky - kočárky - potřeby pro miminka.

Prodej oblečení a doplňků pro clubové fanoušky

E-shop, prodej metrového textilu, bavlny, galanterie,

Plachtárna Markéta Pilná se věnuje výrobě a také opravám různých druhů plachet, potahů a také stanů. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky, terasy i sluneční plachty. Sídlíme na ulici Jana Nepomuckého 92, Chrášťany. Jsme český výrobce produktů z ...

Anna Grecmanová provozuje studio, které nabízí půjčovnu šatů, líčení, účesy a kurzy líčení.

MARIMODA s.r.o. se zabývá prodejem dámského oblečení s módními doplňky.

Internetový prodej dámského oblečení. V našem sortimentu naleznete letní i zimní sukně nebo dlouhé i krátké šaty.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -dámské, pánské, dětské oblečení -módní doplňky -značkové a sportovní oblečení -značkové a sportovní obuv, boty.