Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej, e-shop: - metrový textil - galanterie - ložní povlečení - dětské zástěry - kapesníky, šátky - textilní tašky, obaly na knihy.

Výroba: - hotelový a bytový textil - prostěradla, povlečení - koupelnový a stolní textil

Svatební agentura - půjčovna svatebních a společenských šatů.

Textilní výroba. Barvení česanců a příze. Nabízíme: - přípravu materiálu pro barvení - soukání, sdružování, skaní - barvení s možností prodeje materiálu (bavlna, PES hedvábí) - posukování a soukání po barvení Technologické možnosti barevna Lanatex v současné době disponuje technologiemi pro tyto druhy barviv - metalkomplexní, ...

Prodej, e-shop - rockové a metalové zboží a oděvy - mikiny, trika - opasky - peněženky.

Služby - prodej prostředků OOPP (osobních ochranných pracovních prostředků) pro práce ve výškách - školení pracovníků při prácich ve výškách - poradenství.

E-shop - dětské oblečení - dětský nábytek - hračky.

Prodej, e-shop - hygienický program - autoskosmetika - hygiena, dezinfekce - úklidové stroje - pracovní oděvy - zdravá výživa, doplňky stravy.

Obecně prospěšná společnost Lidové tradice a řemesla provozuje eshop, kde jsou na prodej moravské, české lidové kroje a materiál na kroje. Fungujeme i jako půjčovna krojů pro dospělé i pro děti. Vyrábíme kroje i krojové součásti - klobouky, čepení, vonice, věnečky, harásky, šátky, opasky. Šití i oprava krojů je možné podle starší fotografie, ...

Internetový obchod, e-shop: - dámská móda - obuv.

E-shop - svatební dekorace - svatební boty - svatební závoje.

E-shop - kožené bundy - kožené kalhoty - moto bundy, trička - brašny, opasky.

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - skateshop - stylové oděvy - kšiltovky.

Internetový obchod, e-shop: - kojenecké potřeby - zavinovačky, deky, peřinky, fusaky - pleny - mantinely do postýlky.

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - stavební chemie.

Již přes 14 let působíme na českém trhu jako specialisté v oblasti plachet, technických tkanin, sítí a nůžkových stanů. Roky zkušeností zdokonalily nejen výběr materiálů, které nabízíme, ale také technologie, které využíváme při realizaci zakázek našich klientů. Naše produkty můžete zakoupit v našem eshopu www.mikel.cz i v kamenné prodejně ...

Internetový obchod, prodej: -obuvi -ochranné pracovní oděvy -pracovní rukavice -drogistické zboží pro podniky. Šití na zakázku.

E-shop: - zbytky látek, ústřižky, vhodné na patchwork, šití polštářků, bytových doplňků a jiné kreativní tvoření.

Prodej, servis - svařovací technika - nářadí - brusivo - ochranné pomůcky.

E-STAVEBNINY.CZ Vše pro váš dům, byt a zahradu. Obchod, prodej, dodávka, e-shop: -stavební a hutní materiály pro výstavbu rodinných a bytových domů, pro průmyslovou výstavbu, pro rekonstrukce s důrazem na zateplení. Sortiment: - tepelné izolace polystyreny Bachl, Penopol, Styrotrade a DCD Ideal - tepelné izolace minerální vaty Knauf, ...

Výroba, prodej - ručně tkané gobelíny, tapiserie.