Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Již přes 14 let působíme na českém trhu jako specialisté v oblasti plachet, technických tkanin, sítí a nůžkových stanů. Roky zkušeností zdokonalily nejen výběr materiálů, které nabízíme, ale také technologie, které využíváme při realizaci zakázek našich klientů. Naše produkty můžete zakoupit v našem eshopu www.mikel.cz i v kamenné prodejně ...

Internetový obchod, prodej: -obuvi -ochranné pracovní oděvy -pracovní rukavice -drogistické zboží pro podniky. Šití na zakázku.

E-shop: - zbytky látek, ústřižky, vhodné na patchwork, šití polštářků, bytových doplňků a jiné kreativní tvoření.

Prodej, servis - svařovací technika - nářadí - brusivo - ochranné pomůcky.

E-STAVEBNINY.CZ Vše pro váš dům, byt a zahradu. Obchod, prodej, dodávka, e-shop: -stavební a hutní materiály pro výstavbu rodinných a bytových domů, pro průmyslovou výstavbu, pro rekonstrukce s důrazem na zateplení. Sortiment: - tepelné izolace polystyreny Bachl, Penopol, Styrotrade a DCD Ideal - tepelné izolace minerální vaty Knauf, ...

Výroba, prodej - ručně tkané gobelíny, tapiserie.

E-shop: - legíny - sukně - sportovní podprsenky

E-shop - dětské oblečení - kreativní hry - knihy pro děti.

Módní návrhářka - dámské oblečení - kolekce svatebních šatů.

Internetový obchod, e-shop: - kojenecké zboží - látkové pleny - kožené capáčky - šátky, ergonomická nosítka na nošení děti - dětské oděvy.

E-shop - zahradní technika - lesní technika - náhradní díly na zahradní a lesní techniku (motory, pneumatiky, kola) - lesní nářadí - oleje, maziva - nářadí - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - krmiva a chovatelské potřeby.

Prodej, eshop: -svářecí technika -nářadí a nástroje -brusivo -vázací a upínací technika -autonabíječky a startovačky -topidla PB -elektrocentrály -vzduchotechnika -ochranné pracovní pomůcky -spojovací materiál -stavební nářady -zahradní nářadí -lepidla, spreje a tmely -žebříky a schůdky.

Výroba, prodej, velkoobchod: -bytový textil -potahové tkaniny -technické tkaniny. Maloobchod: -nábytek -koberce, obšívání koberců -bytový textil -dětské a kojenecké zboží -dárkové zboží.

Výroba, prodej: - dámské a dětské oblečení, textil Půjčovna maškarních kostýmů.

Výroba, zpracování: - molitan, molitan na míru - LDPE, HDPE folie - igelitové pytle.

Papírnictví - prodej školních a kancelářských potřeb. Galanterie - prodej povlečení, ručníky, utěrky, termoprádlo, ponožky, dětské a kojenecké zboží. Celní služby - vyhotovení celních dokladů.

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

Výrobce obuvnických komponentů. Vlastní výroba forem. Vlastní CNC-centrum a slévárna. Jsme schopni produkovat až tisíce párů denně.

Výroba, prodej - bytový textil - římské rolety - stínící technika - záclony, závěsy, ubrusy, povlečení pro hotely, restaurace, roubenky v chalupářském stylu.

Společnost HARMONIE DESIGN se zaměřuje na prodej plovoucích, dřevěných a vinylových podlah, PVC, koberců, dveří a matrací, které si můžete prohlédnout v naší vzorkové prodejně, kde vám vždy rádi poradíme s výběrem vhodného materiálu a navrhneme pro vás optimální řešení. Součástí našich služeb jsou také podlahářské práce včetně zaměření a ...

Výroba - dětský textil - transportní nepromokavé obaly - zakázková výroba

Maloobchod, prodej: - pánská konfekce od 120cm do 180 cm v pase. - nadměrné velikosti. Dámské nevedeme.

Tkalcovna výroba a prodej ručníků, utěrek a osušek