Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Papírnictví - prodej školních a kancelářských potřeb. Galanterie - prodej povlečení, ručníky, utěrky, termoprádlo, ponožky, dětské a kojenecké zboží. Celní služby - vyhotovení celních dokladů.

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

Výrobce obuvnických komponentů. Vlastní výroba forem. Vlastní CNC-centrum a slévárna. Jsme schopni produkovat až tisíce párů denně.

Výroba, prodej - bytový textil - římské rolety - stínící technika - záclony, závěsy, ubrusy, povlečení pro hotely, restaurace, roubenky v chalupářském stylu.

Společnost HARMONIE DESIGN se zaměřuje na prodej plovoucích, dřevěných a vinylových podlah, PVC, koberců, dveří a matrací, které si můžete prohlédnout v naší vzorkové prodejně, kde vám vždy rádi poradíme s výběrem vhodného materiálu a navrhneme pro vás optimální řešení. Součástí našich služeb jsou také podlahářské práce včetně zaměření a ...

Výroba - dětský textil - transportní nepromokavé obaly - zakázková výroba

Maloobchod, prodej: - pánská konfekce od 120cm do 180 cm v pase. - nadměrné velikosti. Dámské nevedeme.

Tkalcovna výroba a prodej ručníků, utěrek a osušek

Prodej a výroba: - dámské, pánské, dětské ponožky - designové, společenské, zdravotní

Společnost Rudolf Maštálko - MARY® se zabývá výrobou krycích zorníků (ochranných fólií) do svářečských kukel, brýlí a štítů. Dalším produktem naší společnosti jsou multifunkční podložky vhodné nejen pro puzzle. Máme řadu spokojených zákazníků jak v České republice, tak i v zahraničí. Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - krycí zorníky ...

Dovozce nosítek Fidella. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nosítka pro děti na přezky, na zavázání - šátky pro novorozence i starší děti - Barefoot obuv - celoroční obuv, přezůvky, cvičky - EKO kosmetika - hračky. Možnost zapůjčení nosítka či šátku.

E-shop: - bytový textil - ložní prádlo - dětská obuv - hry, hračky - kapsáře do školky

Internetový obchod, e-shop: - dětské oděvy - dětské punčocháče - dámské, pánské oděvy - ponožky - bytový textil - drogerie.

Výroba, výrobce: - sdružená skelná příze. Autobusová doprava: - autobus Mercedes Benz Tourismo RHD - mikrobus Ford Transit (9 míst). Půjčovna (v letní sezoně): - rafty, kanoe, plovací vesty.

Maloobchod, prodej, půjčovna: - svatební, společenské šaty - pánské obleky.

CAMIA - realizace osobního, profesního a reklamního ošacení, reklamní předměty. TERMOVEL - značkové funkční termoprádlo. Výroba pro státní instituce. Výroba pro soukromé společnosti pod jejich značkou.

Výroba: -I.divize - polyethylenové POE kašírované fólie - podstřešní fólie - pojistné, parozábranné, - antikondenzační, hliníkové - antikorozní fólie ANTICOR-SVITAPCOR -II.divize -technické tkaniny - stanovky a plachtoviny, lehká - obuvnické ségly - směsové tkaniny - filtrační tkaniny - režné tkaniny-lnářské ...

Velkoobchod, maloobchod: - dámská, pánská móda.

E-shop: - pánské košile - kravaty, motýlci - svetry, vesty

Výroba, šití na míru, made to measure: - pánské obleky, oděvy značky Don Salieri.

Výroba, dodávka, showroom: - pánské oblečení, oděvy. Prodejna Ostrava: - Jantarová 3344/4, Forum Nová Karolina - tel.: 595 136 929

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - dámská, pánská, dětská volnočasová móda.

Výroba prošívaných přikrývek. Podniková prodejna: - Opava, Olomoucká (prodejna Hypermarket) - tel.:774665845.

Zastoupení LITEX, maloobchod: - sportovní oblečení. Prodej: - oblečení pro fitness, volný čas - plavky - spodní prádlo.