Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Služby - obchod s vlnou a vlněnými přízemi.

Prodej, e-shop - kočárky - autosedačky - hračky - dětské oblečení.

E-shop, internetový obchod - obuv pánská, dámská, dětská (pantofle, kozačky, balerínky, tenisky) - kabelky.

Výroba - kožené doplňky - brašnářská výroba na zakázku - opravy brašnářského zboží. SVĚT KŮŽE Prodej - kožené zboží nejen pro motorkáře - adresa: Vršovická 1285/103, Praha 10, 100 00 - tel. 776 623 881.

Maloobchod, prodej, e-shop: - funkční prádlo zn. MOIRA.

Prodej, e-shop - pánské, dámské, dětské oblečení - trička, košile, bundy, svetry, ...

Maloobchodní prodejna: - bytový textil.

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -povlečení, prostěradla -záclony -deky -ručníky -ubrusy.

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -povlečení, prostěradla -záclony -deky -ručníky -ubrusy.

Prodej, e-shop: - vše pro tvoření - korálky - květy z pryskyřice - šatony - bižuterní a vlasové komponenty - metráž - příze.....a další. Prodejna: Československého Exilu 2175/34 tel.: 774 884 225

Výroba, distribuce: - textil, oděvní doplňky. Dovoz, import: - luxusní oděvní doplňky z Nepálu (šály, výrobky z jačí vlny...).

Internetový obchod, eshop, maloobchodní prodejna: - dětská obuv, boty pro děti. Reklamace, výměna zboží z E-shopu.

Kamenná prodejna, e-shop: - kojící, tulící polštáře - pelíšky pro miminka - potahy na kojící polštáře - dětské povlečení.

Služby: - oděvní galerie Ateliér: Duškova 1020/14 tel.: 602 202 467 info@edaniely.cz

Distribuce, dodávka - ochranné pracovní oděvy a prostředky pro RTG záření pro pacienty a uživatele - pláštové zástěry - ochranné čepice, pokrývky hlavy - brýle - ochrana proti záření.

Síť obchodů. Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.

Studio Matragi Design. Prodej, e-shop - dámské šaty z návrhářské kolekce Blanky Matragi - oděvní doplňky, šátky, kabelky.

Prenájom strojov a prístrojov bez obsluhujúceho personálu Sekretárske služby a preklady (vrátane tlmočníckych služieb) Zabezpečovanie služieb potrebných na prevádzku objektov a budov Výroba a predaj darčekových a upomienkových predmetov, suvenírov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) Sprostredkovanie ...

Dovoz, prodej - pánské oblečení, košile, kravaty, opasky. Showrooms - OC Galerie Šantovka Olomouc, tel. 776 145 231, marionet.santovka@gmail.com - OC Olympia Olomouc, tel. 776 145 261, marionetolympia@gmail.com - OC Olomouc City, tel. 773 627 611, marionet.city@gmail.com - OC Cukrovar Hodonín, tel. 774 807 476, ...

E-shop: - čelenky pro děti - módní doplňky - fotorekvizity - fotopozadí

Vývoj, výroba - nanovlákna - anorganické nanovlákenné prášky - polmerní nanovlákenné membrány.

Profi nářadí Kedul Prodej: - elektrické ruční nářadí - vzduchové ruční nářadí - brusiva - lepidla, tmely - ochranné pomůcky - obalová technika. Prodejna: - Žerotínova 57B, Šumperk - Starobranská 20, Šumperk.

Internetový obchod, e-shop: - látky, metráž - galanterie.