Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej, servis: - šicí stroje - zařízení pro sříhárny - žehlící a fixační technika - svařovací stroje pro netradiční způsoby spojování textilií. Vybavení pro gastronomii: - oděvy profesní - sklo, porcelán, příbory.

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo všech značek: -dámské, pánské, dívčí, chlapecké -bezešvé -pyžama -noční košilky -punčochové zboží.

Výroba a prodej: -bytový textil -prošívané přikrývky a polštáře -matracové chrániče z dutých polyesterových vláken pro domácnosti, ubytovací a zdravotnická zařízení na profesionální úrovni s příslušnými kvalitativními atesty -zdravotní výrobky jako např. anatomické a relaxační polštáře a výrobky pro volný čas, ...

E-shop: - dámské a pánské oblečení - doplňky

Šití, výroba, e-shop: - bytové doplňky - ubrusy, povlaky na polštáře - kabelky - zástěry.

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - přikrývky, polštáře, deky - povlečení, prostěradla - sedáky - ručníky - textilní pleny - chrániče matrací.

Prodej, e-shop: - dámské, pánské a dětské oblečení

Zakázková výroba textilu, e-shop - trička, mikiny, kalhoty na zakázku.

Dodávka: - autofólie - okenní a potahové fólie - reklamní polepy

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

E-shop - kabelky - peněženky - spodní prádlo - dámské oblečení.

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské oděvy v nadměrných velikostech.

Výroba, e-shop - kojenecké a dětské zboží.

Velkoobchod Kůže: - Hovězí, Jehnětina, Kozina a Králičina - E-shop kožených materiálů: www.leather.cz, www.kozenar.cz Dílna: Kožené pytlíčky, pamlskovníky pro psy, pytlíčky na magnézium pro horolezci atd E-shop: www.bhaiz.com E-shop hotových výrobků: - kožené zboží: pouzdra na zbraně, peněženky, kabelky, opasky - moto kožené ...

Společnost Hansa-textil s.r.o. se specializuje na služby v oblasti textilní výroby. V našem výrobním programu naleznete zejména bytový textil, ložní prádlo, přikrývky a polštáře. Sídlíme na adrese Hlavní 717, Smržovka. Výroba: - bytový textil - ložní prádlo - příkrývky - polštáře - nábytkářské polštáře. V případě zájmu o naše produkty ...

Textilní výroba, prodej: - přikrývky, peřiny - polštáře, polštářky - bytový textil.

Česká výroba zdravotních lůžek, polohovacích polštářů, antidekubitních prostředků pro dlouhodobě ležící pacienty. Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme produkty a služby pro poskytování profesionální a domácí péče. Specializujeme se pomoc a podporu dlouhodobě ležícím pacientům a na prevenci proleženin - dekubitů.

Výroba, prodej, e-shop - taktická výstroj pro ozbrojené síly státu, bezpečnostní agentury, záchranáře - outdoorové vybavení - batohy, sumky, vesty, rukavice.

Rock Shop E-shop - dámské, pánské metalové, rock a gothic oblečení a doplňky - šperky, doplňky, opasky - trička, kalhoty, korzety, křiváky - barvy na vlasy.