Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.

Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.

Maloobchod, prodej: - dámská, pánská konfekce. ARMY prodejna. Maloobchod, prodej: - army potřeby - blůzy, kalhoty, ešusy, kanady, batohy - myslivost - hubertusy, saka, kalhoty, vesty, svetry, nože, ponožky.

Prodej: - dámské a pánské spodní prádlo

Prodej: - tkaniny - plachtovina - netkané textílie - kusový textil

E-shop: - polstry a sedáky - matrace - psí oblečky - chovatelské potřeby - osušky, ručníky - dětské polštářky - povlečení - bytové doplňky - metráž

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a ...

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových)

Prodej, e-shop. -pro ženy -pro muže -outfity.

Maloobchod, prodej, oprava: -dámská, pánská obuv -kožené výrobky. Další prodejny Brno: -Ve Vaňkovce 1, 602 00 Brno

Výroba, export, import - módní doplňky - opasky - crossbody tašky

Činnost: - výtvarný ateliér - výroba dámské oděvy, šátky, polštáře

Výroba, prodej, e-shop: - podložky do kočárku - letní, zimní fusaky - tašky na kočárek - dětské župany, tepláky, sukně.

Velkoobchod, e-shop: - westernové oblečení - klobouky - obuv

Výroba, šití: -obuvi (na zakázku) -pouze pro zahraniční odběratele. Podniková prodejna obuvi: - tel.: 577663694.

Prodej, e-shop: - pánské, dámské a dětské volnočasové oblečení - oblečení a doplňky pro motokros a čtyřkolky - oblečení a doplňky pro cyklistiku - snowboardy - zimní oblečení - vybavení pro wakeboarding a stand up paddleboard

Služby: -solárium. Maloobchod,prodej: -kosmetika: solární AVON -dámské spodní prádlo -ponožky -dětský textil -dekorativní předměty -dekorativní svíčky (včelí vosk) -masážní a relaxační křeslo.

Maloobchod, e-shop: - běžecká obuv - běžecké oděvy, potřeby.

Internetový obchod, e-shop: - dětská obuv - dětské oděvy.

Internetový obchod, e-shop: - příze, merino - galanterie. Kamenná prodejna U Knoflíku: - Řevnice, Nám. krále Jiřího z Poděbrad 44

Kvalitní kožená dámská, pánská a dětská obuv, zdravotní pantofle a sandály, vhodné na doma, do školy i do práce. Zdravotní pantofle Birkenstock pro nošení po městě i na dovolené. Dále prodáváme zdravotnické pracovní oděvy, jako haleny, trika, dámské a pánské kalhoty, zdravotnické pláště, fleecové mikiny i vesty.

Výroba, prodej, montáž a opravy: - sítě na pískoviště, doskočiště, bazény - sítě na lešení - sítě odpadové - sítě sportovní - sítě ochranné - sítě na kontejnery - šňůry technické (výroba z klasických materiálů např. POP, PAD, PES, PE, ze speciálních materiálů např. NOMEX, KEVLAR, DYNEEMA, 3 M apod.) - popruhy (výroba z klasických ...

Práce podlahářské: -pokládání podlahových krytin: -koberce, PVC, korek, plovoucí podlahy. Dodávka, montáže: -stropní kazety, -obložení, obklady stěn. Maloobchod, prodej: -zdravotní matrace -bytový textil: -peřiny, přikrývky pro alergiky, přikrývky z ovčího rouna, lanolinu.