Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
E-shop: - pánské košile - dámské košile - kravaty - motýlci - kapesníčky - kšandy....atd.

E-shop: - dámské a pánské oblečení - kabelky, peněženky - bižuterie - HIP HOP oblečení

Bazar, komisní prodej: - dětské oděvy, obuv - kočárky, autosedačky - hračky.

Společnost Mako se zabývá výrobou a prodejem pracovních oděvů. Jsme česká firma nabízející kvalitní oblečení na zakázku za přiměřené ceny. Snažíme se uspokojit přání všech našich zákazníků. Nabízíme pracovní ochranné oděvy jejíchž předností je moderní střih, design a funkčnost. Vyrábíme tyto pracovní oděvy: - firemní montérky - pánské ...

Obchodní zastoupení fa. BEFADO pro Česko - velkoobchodní prodej textilní obuvi Befado: dětská, dámská, pánská a zdravotní obuv. Velkoobchodní e-shop pro registrované odběratele. Autodoprava do 3, 5t.

expediční sklad: Husova ulice 106 549 31 Hronov Dodavatel základních materiálů na výrobu: - batohů, ledvinek, sportovních tašek, pouzder, obalů na lyže a rybářské pruty, vaky... - popruhy, lemovky, šňůry, suché zipy, nitě, plasty, kédry - paspule, zdrhovadla (zipy, pásy, jezdce), pruženky, technické tkaniny -KORTEXIN, ...

- Internetový obchod - Prodáváme značkové dětské oblečení značek NEXT, LOSAN, TEIDEM. velikosti, které nabízíme: 62-176

E-shop - pánské, dámské oblečení značky Black Heart - moto helmy, doplňky a příslušenství.

Výroba, velkoobchod, maloobchod OOPP. Osobní ochranné pomůcky: -speciální OOP pro práci s motorovou pilou -speciální antistatické oděvy ESD -obuv -přilby.

Maloobchod, e-shop: - dámské, pánské jeansy - oblečení pro volný čas.

Prodej: - kožené oblečení, oděvy - kožená galanterie

E-shop: - kování obuvní, oděvní, sedlářské

Dámská a pánská móda ve Zlíně Velkoobchod textilu: -bundy -svetry, -košile -polokošile -halenky -trička -šaty a další.

Prodej bylinek, čajů, vitamínových a minerálních doplňků stravy, výrobky z ovčí vlny, (přikrývky, polštáře, oblečení, doplňky...), přírodní kosmetiky.

Dekoratérské studio BELLISSIMO nabízí komplexní dekoratérské služby od návrhu až po konečnou realizaci. Šijeme záclony, závěsy, římské rolety, přehozy na postele i dekorační polštářky. Naši specialitou jsou dekorace oken. Najdete nás na Praze 5, ulice Plzeňská. Návrh, výroba, šití na míru, prodej: - záclony - závěsy - dekorace oken - ...

Prodej - paruky, příčesy, vlasové doplňky - módní doplňky, klobouky, čepice - deštníky - šperky, bižuterie.

Prodej a půjčovna ručního stavebního nářadí a příslušenství, šití pracovních oděvů na zakázku. Nabízíme Vám: - ruční vrtačky, brusky, pneumatické sponkovačky - lepidla, tmely, PUR pěny, silikony - brusivo pro truhláře - brusné a řezné kotouče, bity, vrtáky - doplňky - autokosmetika - autolékárny - maziva a oleje - ...

Prodej: - detektory plynů, svítilen do rizikových prostředí - služební obuv pro vojsko a policii včetně hasičské zásahové obuvi.