Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Prodej, e-shop: - dámská, pánská a dětská obuv Coqui

Krejčovství, výroba, šití: - konfekce - kominické oděvy - stejnokroje - svatební šaty

E-shop: - ručně malovaná trička - pohankové meditační polštářky - orgonity - křišťály - šperky - šály

Prodej, e-shop: - pánské a dámské džíny Wrangler, Lee a Levi’s - košile - sukně - trička - bundy

E-shop: - školní potřeby - batohy - dětské oblečení - hračky - dětský nábytek - dětská svítidla....a další.

Second hand. komisní prodej - dámský a pánský textil.

Prodej, pronájem, e-shop, eshop: - pracovní pomůcky - pracovní obuv - pomůcky pro ochranu sluchu - respirátory -pracovní rukavice - sortiment z oblasti bezpečnosti práce - pracovní oděvy. Sídlo firmy: Scheinerova 1560/41 62800 Brno - Líšeň

Prodej nábytku, tapet, záclon i závěsů, garnýží, zrcadel, osvětlení a bytových doplňků. Návrhy a realizace interiérů. Servis pro architekty..

Internetový obchod, e-shop: - ložní povlečení - prostěradla - matracové chrániče - deky, přehozy - koupelnové závěsy - utěrky, kapesníky.

Výroba, velkoobchod: -kožená galanterie: -kožené opasky, řemeny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -opaskové přezky, přezek. Vyrábíme opasky jako dárkové a reklamní předměty!

Internetový obchod, e-shop: - metrový textil - metráž.

Eshop, internetový prodej: - pracovní a přezůvková obuv: - zdravotní, ortopedická obuv - nazouváky, sandály - dětská obuv - dívčí a chlapecké boty, bačkůrky, balerínky, sandálky - volnočasová obuv - trekové boty - polobotky, sandály.

NEWBERRY.cz E-shop - kabelky - crossbody tašky - pánské brašny - aktovky, tašky na notebook - psaníčka - batohy - peněženky.

Maloobchod, prodej: - obuv - kožená galanterie - punčochové zboží - čepice, klobouky, šátky. Opravna obuvi: - oprava obuvi - úprava šířky bot.

Výroba, e-shop - matrace plněné BIO pohankovými a špaldovými slupkami - relaxační polštářky.

Výroba pánské módy: - pánské košile a kravaty. - firemní zakázky.

Internetový obchod, e-shop: - dětské oblečení - dámské, pánské oděvy.

Výroba, internetový prodej, eshop: -textilního zboží: -dětský textil - polštáře a přikrývky do postýlek a kočárků, kojeneckých zavinovaček a baby vaků -bytový textil - hotelový textil - prostěradla, povlečení, přikrývky, polštáře pro mateřské školky - teplákové soupravy, sportovní dresy.

Internetový obchod, e-shop: - dámská obuv.

Prodej pracovních ochranných oděvů a obuvi.