Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
NEWBERRY.cz E-shop - kabelky - crossbody tašky - pánské brašny - aktovky, tašky na notebook - psaníčka - batohy - peněženky.

Maloobchod, prodej: - obuv - kožená galanterie - punčochové zboží - čepice, klobouky, šátky. Opravna obuvi: - oprava obuvi - úprava šířky bot.

Výroba, e-shop - matrace plněné BIO pohankovými a špaldovými slupkami - relaxační polštářky.

Výroba pánské módy: - pánské košile a kravaty. - firemní zakázky.

Internetový obchod, e-shop: - dětské oblečení - dámské, pánské oděvy.

Výroba, internetový prodej, eshop: -textilního zboží: -dětský textil - polštáře a přikrývky do postýlek a kočárků, kojeneckých zavinovaček a baby vaků -bytový textil - hotelový textil - prostěradla, povlečení, přikrývky, polštáře pro mateřské školky - teplákové soupravy, sportovní dresy.

Internetový obchod, e-shop: - dámská obuv.

Prodej pracovních ochranných oděvů a obuvi.

Firma SAFETY PRO s.r.o. se sídlem v Olomouci poskytuje kompletní servis v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně odborného školení. Naší specializací je mimo jiné i inženýrská činnost, se kterou souvisí zajištění technického dozoru staveb, vypracování projektové dokumentace a profesionální poradenství. ...

Maloobchod, prodej: - dámské oděvy.

Výroba, prodej, e-shop: -výšivky, strojové vyšívání -aplikace kamínky -vyšívací programy -textil z pleteniny pod značkou MilleniuM (polokošile, mikiny, trika, tepláky, šortky apod.).

Prodej, e-shop: - látky - metráž - galanterie

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - bytový textil - ložní soupravy - deky - záclony - závěsy - ručníky, osušky. Služby - šití záclon a závěsů na míru.

Prodej, e-shop: - batohy - kabelky - kufry - peněženky - deštníky - školní batohy a aktovky

Kamenná prodejna, e-shop: - bytové doplňky, dekorace - bytový textil.

Maloobchod, prodej, e-shop: - hračky - kočárky - autosedačky - kojenecké potřeby - textil.

Výroba, prodej: - reklamní pletené čepice, čelenky, šály - hokejové štulpny, kamaše - svetry, roláky, úplety

Supermarket, prodej: -potraviny -drogerie -zelenina -prádlo -elektro -domácí potřeby.

Megamarket, supermarket KAUFLAND. Prodej: -potraviny -elektronika -elektrospotřebiče -domácí potřeby -obuv -drogerie -textil, oděvy, konfekce -hračky -zahradnické potřeby.

Internetový obchod, e-shop: - pánská, dámská, dětská trička s potiskem.

Výroba produktů z technických textilií. Výroba textilních kompenzátorů.

Společnost Holzbecher, spol. s r.o. barevna a bělidlo Zlíč má dlouholetou tradicí v bělení a barvení přízí. Dále se naše společnost zaměřuje na výzkum, vývoj a výrobu nových biomateriálů pro zdravotnictví a také provádíme vývoj modifikace zejména celulózových vláken, přízí a textilií pro technické aplikace. Sídlíme na adrese Zlíč 104, Česká ...