Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Společnost Holzbecher, spol. s r.o. barevna a bělidlo Zlíč má dlouholetou tradicí v bělení a barvení přízí. Dále se naše společnost zaměřuje na výzkum, vývoj a výrobu nových biomateriálů pro zdravotnictví a také provádíme vývoj modifikace zejména celulózových vláken, přízí a textilií pro technické aplikace. Sídlíme na adrese Zlíč 104, Česká ...

Internetový obchod, e-shop: - outlet dětská obuv, boty, bačkůrky.

Internetový obchod, e-shop: - ložní prádlo - povlečení.

Výroba, šití: - dámské oděvy - nadměrné velikosti.

XL, XXL nebo XXXXL, jsme tu právě pro Vás. Grandine nabízí módu pro ženy, které sice nemají ideální míry modelek, ale přesto chtějí mít šatník elegantní i hravý, moderní i laskavý, originální i kvalitní. Prostě jsme tu pro vás, které se rády cítíte dobře i se svými kily navíc

Dodávka, prodej - úklidové stroje - hygienické prostředky - dávkovače a zásobníky - papírový program - ochranné pracovní pomůcky.

Společnost Print Promotion s.r.o. nabízí služby v oblasti výroby reklamy. Zejména velkoplošný a digitální tisk, polepy automobilů a výrobu prezentačních systémů. Naše služby jsou komplexní, zajišťujeme i veškeré montáže a čerpáme z našich bohatých zkušeností. Působíme sice zejména v Pardubickém a Královéhradeckém kraji, ale naše služby ...

Výroba, prodej: - kožená galanterie - textil, oděvy

Zakázkové krejčovství, výroba: - luxusní manažerské oděvy - firemní oděvy - reklamní oblečení pro hostesky

Internetový obchod, e-shop: - pánské spodní prádlo FRIGO.

Maloobchod, prodej: - pracovní oděvy, obuv - ochranné pracovní pomůcky.

Výrova a prodej dámských a pánských pokrývek hlavy, široký doplňkový prodej fascinátorů, šátků a deštníků

Činnost - šití plachet, perseniků a slunečních clon.

Výroba, prodej, potisk, oprava: -autoplachty na všechny druhy vozidel -reklamní potisk autoplachet -digitální velkoplošný tisk -reklamní transparenty -opláštění skladových hal -veletržní stany, párty stany, přístřešky a prodejní stánky -plachtové konstrukce, i shrnovací -plachty na přívěsné vozíky -krycí plachty na bazény ...

Prodej, e-shop - vše pro kojence a batolata - kočárky - autosedačky - postýlky - vaky, nosiče - dětské a kojenecké oblečení - hračky.

Svářecí technika - autorizovaný prodej a servis: -svářecí stroje -autogenní technika -ochranné pomůcky -svářecí technika FRONIUS -samostmívací kukly OPTREL, SPEEDGLAS a jiné -ochranné pracovní pomůcky -přídavné svařovací materiály -svařovací hořáky BINZEL -náhradní díly na svařovací hořáky -odsávání kouřových splodin ...

Denim Store, Galerie Harfa. Prodej, e-shop - dámská, pánská móda - oblečení pro volný čas.

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - sklo, porcelán, šálky, talíře - kuchyńské potřeby (hrnece, pánve, nože...) - bytové doplňky, dekorace - bytový textil.

Internetový obchod, e-shop: - ložní prádlo - povlečení, prostěradla - chrániče matrací - osušky, utěrky - látkové pleny.

Kamenná prodejna, e-shop: - dámské, pánské, dětské oděvy - kojenecké oblečení.

Návrh, šití, montáž: - závěsy, záclony - japonské stěny, římské rolety - přehozy na postel, polštářky - prostírání - dekorování oken.

Velkoobchod: - metrový bytový textil - bytové doplňky

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - outdoorové oděvy pro děti - dětské outdoorové vybavení.