Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Internetový obchod, e-shop: - pletací příze - jehlice, háčky.

PALIČKA s.r.o. je firma z Prostějova, která se specializuje na výrobu pracovních oděvů z kvalitních tuzemských a dovozových materiálů. Zaměřujeme se především na výrobu pracovních kalhot, kombinéz nebo dámských a pánských košil. V našem eshopu si také vyberete ze širokého sortimentu pracovních pomůcek, ochranných prostředků, obuvi, ...

Prodej - pánské a dámské oblečení na míru značky Al Piano - košile, obleky - šaty, kostýmy, halenky.

Velkoobchod s orientálním zbožím. Největší dovozce tradičního zboží z Indie, Indonésie a Číny do České republiky. Nabízený sortiment: Vonné tyčinky, vonné františky, aroma lampy, feng-shui, feng-šuej, lapače snů, zvonkohry Parfémy Shirley May, Alta Moda, Lotus Valley, Dales and Dunes Dřevěné sochy a figurky z Indonésie a Thajska ...

Prodejna Bílá Tara - Dagmar Vlčková se specializuje na prodej těhotenské módy, mateřského spodního prádla i nočních košilek a plavek pro nastávající maminky. Najdete nás na Praze 1, ulice Navrátilova. Maloobchod, prodej: - těhotenská móda - těhotenské a kojicí šaty - těhotenské kalhoty, sukně, trička, tuniky - spodní prádlo pro těhotné ...

E-shop: - profesionální úklidová chemie - hygienický papírový program - úklidová technika - ochranné pracovní prostředky - drogerie

Internetový obchod, e-shop: - šály, šátky.

Salon a půjčovna společenských a svatebních šatů pro Vyškov, Brno, Prostějov. Dámské plesové a společenské a svatební šaty, boty, kabelky, rukavičky, doplňky.

Internetový obchod, e-shop: - přebalovací tašky, batohy - batohy pro děti - dětské příbory, nádobí.

Velkoobchod, maloobchod. Ochranné pracovní pomůcky: -brýlí, ochranných štítů -ochrana sluchu -ochrana hlavy přilby, přilba, čepice -ochrany dýchacích cest respirátory, masky, maska, filtry -zástěry kovářské, svářečské, truhlářské -chrániče kolen, nátepníky -brašen pro řemeslníky. Pracovní obuv: -dámská -pánská. Pracovní ...

Internetový prodej bytových doplňků, ložního povlečení, matrací, roštů, sedacího nábytku, skříní, komod a sestav. Nabízíme police, zrcadla, dekorace, postele, polštáře, přikrývky, křesla, židle, sedací vaky, taburety, stoly, stolky a další.

Prodej, e-shop s barefoot obuví. Barefoot boty pro děti i dospělé.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - dámsé, pánské, dětské oblečení.

Dovoz, distribuce, e-shop - bambusové ručníky a osušky - dárkové balení ručníků - froté ručníky a osušky - kuchyňské utěrky a zástěry - deky - dětské osušky a župany.

E-shop, inteernetový obchod - bytový textil - bytové doplňky - autopříslušenství - dárkové a dekorační předměty - čistící a prací prostředky - elektrické nářadí - hry a hračky.

Bezpečnost práce, Požární ochrana, Koordinátor BOZP na stavbě, školení, e-learning, dokumentace, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovní a Outdoor oděvy a obuv zastoupeni zn. KILPI. Evakuační a bezpečnostní značení. Prodej a revize hasicích přístrojů, hydrantů, el. spotřebičů, elektroinstalací, hromosvodů a EPS.

Krejčovství, výroba, šití: - dámské, pánské oblečení, oděvy

E-shop, internetový obchod - autosedačky, kočárky - dětské a kojenecké potřeby, oblečení - hračky. Prodej, montáž - elektrické otevírání oken a světlíků - elektrické otevírání světlíků - požární odvětrání - systémy automatického větrání Kontakt: - technik Jan Hoffmann, tel. 602 755 885, email: elektrovent@elektrovent.cz, ...

Maloobchod, prodej: - dámské spodní prádlo.

Výroba z koženky: -kožená galenterie - materiál koženka: -řemeny, opasky -nákupní kabely -pánské, studentské aktovky -pracovní tašky -obaly na zbraně -obaly na pruty -diplomatky, reklamní předměty.

Výroba, velkoobchod: - dámská pletáž - pánská pletáž.

E-shop: - dámské, pánské a dětské sportovní oblečení zančky QuikSilver a Roxy.

Výroba: -jednoduché ruční práce a montáže -vyrážená těsnění z plastických hmot -kovové ochranné zástěry -potravinářská výroba.