Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
E-shop, inteernetový obchod - bytový textil - bytové doplňky - autopříslušenství - dárkové a dekorační předměty - čistící a prací prostředky - elektrické nářadí - hry a hračky.

Bezpečnost práce, Požární ochrana, Koordinátor BOZP na stavbě, školení, e-learning, dokumentace, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovní a Outdoor oděvy a obuv zastoupeni zn. KILPI. Evakuační a bezpečnostní značení. Prodej a revize hasicích přístrojů, hydrantů, el. spotřebičů, elektroinstalací, hromosvodů a EPS.

Krejčovství, výroba, šití: - dámské, pánské oblečení, oděvy

E-shop, internetový obchod - autosedačky, kočárky - dětské a kojenecké potřeby, oblečení - hračky. Prodej, montáž - elektrické otevírání oken a světlíků - elektrické otevírání světlíků - požární odvětrání - systémy automatického větrání Kontakt: - technik Jan Hoffmann, tel. 602 755 885, email: elektrovent@elektrovent.cz, ...

Maloobchod, prodej: - dámské spodní prádlo.

Výroba z koženky: -kožená galenterie - materiál koženka: -řemeny, opasky -nákupní kabely -pánské, studentské aktovky -pracovní tašky -obaly na zbraně -obaly na pruty -diplomatky, reklamní předměty.

Výroba, velkoobchod: - dámská pletáž - pánská pletáž.

E-shop: - dámské, pánské a dětské sportovní oblečení zančky QuikSilver a Roxy.

Výroba: -jednoduché ruční práce a montáže -vyrážená těsnění z plastických hmot -kovové ochranné zástěry -potravinářská výroba.

Dodávka, montáž - ochranné sítě pro kočky (zabezpečí okna, balkóny, terasy). Služby: - výškové práce pomocí horolezecké techniky - sanace půd a střech - montáž ochranného systému proti ptactvu (síťování).

Svatební dům. Zajistíme vám svatební prstýnky a zapůjčíme šaty i dekorace pro váš velký den. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - společenské šaty pro děti. Zajistíme svatební koláče, svatební kytice, svatební prsteny, kadeřnici i kosmetičku, kameramana, fotografa, postaráme se o vaši svatební hostinu.

Prodej: - dámské a pánské oblečení a doplňky

Výroba, potisk, e-shop: - reklamní textil (mikiny, tričky, polokošile, čepice, bundky).

E-shop - sportovní oblečení - plavky - obuv - spodní prádlo.

CWS boco je vedoucí značka s mezinárodní pověstí v textilních službách, hygieně koupelen a toalet. Výroba, prodej a servis dávkovačů tekutého mýdla a ručníků, zásobníků toaletního papíru, hygienických košů a osvěžovačů vzduchu. Máme výrobní a servisní střediska v 17 různých zemích. Samozřejmě, že máme také silnou síť produkce, distribuce ...

Interntový obchod, e-shop: - kočárky - autosedačky - dětské postýlky - hračky - kojenecké potřeby, textil. Kamenná prodejna: - tel.: 739 298 988

Zakázková výroba triček. Designová trička, mikiny, tílka.

PYRAMID, s.r.o. Jablonec nad Nisou prodej módních doplňků E-shop PYRAMID, s.r.o., se zabývá prodejem módních doplňků od francouzských výrobců, dámské šály, dámské pletené čepice, dámské pletené rukavice, dámské šálky, šátky, dámská ponča, dámské šály, pánské rukavice, pánské čepice, pánské šály. Nabízíme Vám širokou kolekci a velký výběr ...