Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Zabývám se výrobou dámských společenských i letních slaměných klobouků. Ručně vyrábím originální elegantní i extravagantní klobouky z různých materiálů na zakázku.

Maloobchod, prodej: vše pro děti až do velikosti 176 kojenecký textil a doplňky, hračky papuče, gumáky, boty, capáčky těhotenská móda, podprsenky a noční košile na kojení poporodní potřeby pro maminky i děti vše do postýlky vaničky, nočníky... -

Prodej, eshop: - luxusní dámské, pánské župany - ručníky - osušky Soft Cotton.

E-shop, prodej: - kojenecké zboží - potřeby pro nastávající maminky.

Maloobchod, prodej: -dámská konfekce značky sandwich, Luisa Cerano, ouí, Josefh Ribkoff -textil.

E-shop: - spodní prádlo - župany - punčochy

E-shop: - látkové pleny - bryndáčky - plenkové plavky - dětské plavky - dětské oblečení

Prodej: - dámská, pánská a dětská obuv - dámská obuv JOE SANCHEZ - punčochové zboží - ponožky - kožené pásky - peněženky - pouzdra na opasek - dámské prádlo.

Maloobchod: - obuv pánská, dámská, dětská.

Prodej, maloobchod: -obuv -sportovní doplňky. Provozovny: Nerudova 45, 506 01, Jičín - Staré Město Husovo náměstí 11, 512 51, Lomnice nad Popelkou 512 43, Jablonec nad Jizerou 426 Masarykovo náměstí 20, 509 01, Nová Paka

E-shop s obuví, zaměřujeme se především na zdravotní obuv, poradíme s výběrem vhodné obuvi, možnost vyrobit boty na míru, dětská ortopedická obuv. V nabídce zdravotní pantofle, sandále, zdravotní lodičky či mokasíny, obuv pro široké a oteklé nohy, dřeváky apod. Nabízíme také fashion obuv jako lodičky, balerínky, holínky, tenisky apod. Provozujeme ...

Firma Obuv-Trendy Bečvářová Vám nabízí:trendy obuv, boty, ručně šité kožené sandály, dámské, pánské a dětské boty, náramky, náhrdelníky dámské kabelky, tašky, dámské a pánské peněženky, Sortiment neustále obnovujeme a doplňujeme. OBUV-TRENDY -nákup krásného, luxusního zboží od známých i méně známých módních návrhářů za dostupné ceny.

Maloobchod, prodej: -obuv -kožené zboží -kožená galanterie -spotřební zboží.

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů

LIBREatelier se zabývá tvorbou a zakázkovou výrobou módních doplňků z kůže. Sandále, opasky, řemínky k hodinkám, peněženky, opaskové přezky, kabely, pouzdra na mobil, messengery apod.

E-shop: - kojenecké a dětské oblečení - doplňky pro miminka

Maloobchod, prodej: - dětské oděvy, oblečení - dámské, pánské oděvy.

Zajistíme pronájem a pravidelné čištění vchodových rohoží a čistících zón pro obchody, kanceláře či obytné budovy. Stejně tak pracovních oděvů pro různá odvětví a servis průmyslových utěrek.

Zpracování pravých kožešin . Výroba konfekce i galanterie . Dostupné výrobky - bambule, čepice dámské i pánské, čelenky, šály, límce, rukavice - palčáky, stélky do bot, vesty, předložky - skopovice i divočina .Zakázková výroba. Kožešnictví.

Společnost KASTA PLUS spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem pracovních oděvů. Šijeme na míru pracovní bundy, montérky, kalhoty, oblečení do deště a další. Výroba, prodej, e-shop - pracovní oděvy na míru - pracovní rukavice - pracovní obuv, doplňky.

Společnost Gruna s.r.o. Uherský Brod je výhradní velkoobchodní distributor obuvi v ČR. Kategorie obuvi: - speciální zásahová, hasičká a záchranářská obuv Volkl Professional - vycházková, společenská, módní-fashion, sportovní, účelová, outdoorová, treková obuv, farmářky - kolekce jaro-léto, podzim-zima, celoroční - pánská a dámská ...

E-shop - sportovní oblečení - outdoorová móda - obuv - hračky.