Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej, oprava, servis: - šicí stroje - vyšívací stroje - žehlící a střihárenská technika - galanterie.

Internetový obchod, e-shop: - kabelky, šátky - kravaty, opasky, manžetové knoflíčky - pásy na kufry.

Internetový obchod, e-shop: - skate, snowboard oblečení - skate boty - batohy, tašky, kabelky.

Činnost: - zpracování usní, kůží.

Maloobchod, prodej: - dámské a pánské oblečení pro sport a volný čas značky UNCS: Každý rok nové módní kolekce ve všech barvách i velikostech i pro ty nejnáročnější. Máme i nadměrné pánské velikosti do 5XL.

Prodej dětského oblečení a sortimentu.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy - outdoorové vybavení - batohy, boty - elektrokola. Půjčovna, pronájem: - horská kola - elektrokola - vozíky za kolo - hole pro Nordic Walking.

Výroba - řezaná lemovka - řezání lemovky různých druhů, barev a šířek - sítotisk svršků a stélek na obuv.

Internetový obchod, e-shop: - koženky - kůže (hovězí).

Dovoz - dámské pletáže z NĚMECKA, ŠPANĚLSKA, ITÁLIE a ŘECKA

Prodej zdravotní obuvi Moosbacher, J. Seibel, Hartjes, Gabor, Ara, Scholl, Camel Active, Medi, Leon, Birkenstock, Clarks. Individuální a speciální ortopedické vložky a vložky Bama. Výroba a úpravy ortopedické obuvi. Pracovní antistatická obuv Abeba.

Bytový textil a zastínění. Závěsy, záclony, přehozy a potahy, garnýže, žaluzie, plisé, japonské stěny, římské rolety, galanterie a další doplňky interiéru sladěné v barvách i vzorech včetně návrhu, montáží, šití a aranžování

Dekoratérské studio bytového textilu Heimtex s.r.o. se zabývá především dekorací oken. Naší hlavní náplní je navrhování a realizace optimálního řešení, zastínění pro každý typ okna. Navrhujeme a realizujeme dekorace pro každý typ interiéru: - byty - rodinné domy - hotely - penziony - restaurace - školky atd.

Prodej, e-shop - pánské a dámské oděvy a textil - kalhoty, jeans - trička, košile - mikyny, svetry - bundy, vesty.

Jsme specialisté na bezpečné zakrytí bazénů po celý rok. Zabýváme se výrobou Celoročních bezpečnostních bazénových plachet a prodejem dalších typů zakrytí bazénů, lemů, dlažeb a dalšího bazénového příslušenství.

Prodej: - matrace - přikrývky - polštáře - čistička vody - řepkový olej SaOl - Goji

Dodávka, prodej: - ložní prádlo, prostěradla, ručníky pro zdravotnictví a sociální služby.

Atypická a zakázková výroba, prodej: -masivní nábytek -ložnice -dětský nábytek -skříně, komody -psací stoly -postele, lamelové rošty, matrace -bytové doplňky -zdravotní matrace -přikrývky, deky..

Výroba, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací -lamelové -pevné. Velkoobchodní, maloobchodní ...

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Koupelnové předložky – RoyalTuft.cz: - cílem výrobků pod hlavičkou ROYAL TUFT je přinášet do Vašich koupelen svěží a originální design společně s vysokou kvalitou zpracování a moderními materiály. Speciálně vyvinutá příze ze 100% Polyacrylu dodává předložkám na pohled hedvábný efekt a hebkost na dotek. Velkou výhodou tohoto materiálu je ...

Internetový obchod, e-shop: - dámské oděvy - plavky.

Internetový obchod, e-shop, zapůjčení: - levné svatební, společenské šaty.

Výroba, prodej, e-shop: - studentské batohy, tašky - pixelové batohy, pixelbags - školní penály.