Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Firma REFIL, spol. s r.o. se již řadu let soustředí na vývoj a výrobu filtračních polomasek pro ochranu dýchacích orgánů. Při výrobě respirátorů kladem důraz na kvalitní zpracování a vysoký komfort při použití. Naše produkty jsou vyvinuty pro použití i v nejnáročnějších pracovních podmínkách a splňují veškeré legislativní požadavky. Sídlíme v ...

Výroba, prodej - OOPP, osobní ochranné pracovní prostředky - pracovní obuv, pracovní oděvy, rukavice, ochranu sluchu. Služby - mezinárodní kamionová doprava - logistika.

E-shop second hand, použité zboží - aukce módního oblečení - dámské, pánské, dětské oblečení, textil - kabelky, doplňky.

Výroba, prodej: -příze -tkaniny -konfekce.

Železářství. Maloobchod, prodej: - kování, zámky, kliky - stavební chemie - spojovací materiál - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ochranné pomůcky - svařovací technika - vrtáky, frézy.

Prodej - matrace, polštáře a přikrývky.

-Prodej výrobků z ovčí vlny -údržba zeleně a zimní údržba. (sečení trávy, sekání trávy, úklid sněhu)

Prodej reklamního textilu. Reklamní textil: - pro tisk - pro výšivku. Výrobky značky: - Jerzees - Russell Europe - B&C, - ANVIL - JAMES & NICHOLSON - PROMODORO - FRUIT OF THE LOOM - HANES - GILDAN - BELLA - STEDMAN - RESULT - reklamní trička - reklamní trička pro denní použití - mikiny - mikiny dámské - ...

Internetový obchod, e-shop, velkoobchod: - dětský textil.

El.Ka Underwear, trenýrky a spodní prádlo nejvyšší kvality. Nabízíme pánské spodní prádlo (trenýrky), dámské trenýrky a dětské spodní prádlo. 100% kvalita a bavlna. Tradice v oblasti módy již 20 let.

Prodej, e-shop - zbraně, střelivo, optika, obuv, oblečení pro sport a myslivost.

Výroba, prodej, e-shop: - dámské, pánské, dětské župany - koupací pláště.

Výroba, velkoobchod, e-shop: - myslivecké oděvy

Zkrášlíme Váš interiér! Naše firma nabízí veškeré podlahářské služby, montujeme a dodáváme kuchyně, vestavěné skříně a různé interiérové vybavení. Náš zkušený architekt vše navrhne dle Vašeho přání a naši odborníci vše namontují v domluveném termínu. Prodej, montáž: Podlahy, podlahářské práce: - PVC - Novilon, MPDF systém, Flotex, plovoucí, ...

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - dámské oděvy, šaty - sluneční brýle.

Služby: -půjčovna šatů -půjčovna svatebních, společenských šatů -plesové šaty -půjčovna svatebních doplňků.

Módní salon: - dámské i pánské oděvy na míru Prodej látek: Pražská 125 Módní salon: Moskevská 22/50

Prodej, výběr, údržba a nošení: -obleky, pánské obleky, pánské smokingy -dětské obleky -oblek pro ženicha -pro muže kalhoty, košile, hladké, s proužkem -dětské košile, kabáty, obuv, kravaty -motýlky, vázání a výběr kravaty -svetry, kabáty -manžetové knofílky -kožená galanterie -originální označení opasek -pánské ponožky -ponožky ...

Maloobchod, prodej: - dekorace - svíčky - bytový textil - přírodní kosmetika - čaje - víno.

Maloobchod, prodej: - galanterie - ponožky.