Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod: - drogerie, kosmetika - galanterie - chemie - bazénová chemie. Pronájem: - dodávka Opel Movano Van s mechanickou plošinou.

Výroba, e-shop - nosící a těhotenské oblečení. Dodáváme na trh praktické oblečení pro nošení dětí, které efektivně ochrání jak rodiče, tak i v první řadě jejich děti, před nepříjemnými povětrnostními podmínkami. Přirozeně, při zachování maximálního pohodlí a spokojenosti. Veškeré naše mikiny, bundy či kabátky budou skvělým a nenahraditelným ...

Svatební salon Clea Lenky Klímové nabízí kolekci společenských a svatebních šatů známých světových značek jako La Sposa, Luxuar, San Patrick a další. V našem salonu si můžete šaty zapůjčit, ale jsme schopni Vám i ušít šaty přímo na míru. Případně si můžete šaty také zakoupit. Vybírat u nás můžete z široké škály šatů svatebních, společenských, ...

Maloobchodní prodej, opravy, servis svářecích strojů a pronájem svářecí techniky. Prodej: - svářecí technika pro metody MMA, MIG/MAG, TIG a plasmová řezací technika - svářecí stroje - bodovky TECNA, TELWIN - startovací a nabíjecí zdroje - kompresory - přídavné materiály - elektrody - dráty - svářecí kabely - příslušenství - ...

Výroba: -malosériová výroba, pro zásilkové katalogy, i pro maloobchod. -dámské jarní bundy, kabátky, saka, zimní zateplené bundy, flaušové bundy, paleta a pláště. -pánské bundy jarní, zimní zateplené, flaušové bundy a pláště. Maloobchod, prodej: -oděvy, metrové zboží, galantérie.

Prodej: - látky - galanterie - metráž - dekorace

Výroba, prodej, e-shop: - bytový textil - ubrusy, utěrky - povlečení - ručníky, osušky - záclony.

Řešení problematiky technologií v oblasti ochrany rostlin. Hlavní zaměření: - lesní hospodářství - školkařství - ovocnářství - okrasné zahradnictví - komunální sféra.

- výroba plachet, izolační fólie, obaly na stroje a pod. - plachty silážní, na foliovníky, na bazény -výroba hobby balení netkaných textílií a balení fólií -výroba hobby balení ochranných, opěrných a stínících sítí -velkoobchod doplněn o zahrádkářské potřeby, fólie, plachty -maloobchodní prodej v Polici nad Metují - zahrádkářské ...

Deny fashion Deny modelová tvorba. Zakázková výroba oděvů, šití ve všech velikostech pro ženy, ležérní elegance. Vyrábíme převážně z přírodních a směsových materiálů - bavlna, len, přírodní hedvábí, viskóza, doplněné polyesterem a lycrou. Ruční práce-batika, háčkování, ruční i strojové pletení, aplikace, patchwork.

Výroba, predaj a distribúcia košieľ a blúzok značky Venergi.

Prodej: -vlny na pletení -pletací příze -textilní galanterie -zipy, knoflíky a punčochové zboží.

E-shop: - undergroundové oblečení a doplňky

Výroba a prodej: - čedičová (basaltová) vlákna - tkaniny z čedičových vláken - nehořlavé a izolační tkaniny - speciální fólie a pásky z polypropylenu.

Prodejna Volansky FASHION Prodej oděvy: -pánská i dámská móda -móda do kanceláře i volný čas -obleky, Black tie, Business casual -košile, polo trička, svetry, vesty, saka, kalhoty -plesové šaty, společenské šaty -modní doplňky, motýlky -bundy, kabáty -kravaty, boty Značka Volansky FASHION.

Maloobchod, prodej: - metráž - záclony - galanterie - šicí stroje - ručníky, osušky, polštáře. Šicí dílna, výroba, šití: - bytový textil.

Průmyslové izolace. Výroba a prodej - stříkaný polyuretan - ochranné nátěry - butylová fólie - technické tkaniny - materiály pro sanace azbestu - aerosolové lepidlo - protiplísňové nátěry - hydroizolační fólie.

Prodej dětské obuvi a oblečení: - softshellové oblečení - spodní prádlo - pyžama - tepláky - doplňky - ponožky, punčocháče, čepice, pláštěnky. Další prodejna: - U Soudu 6200/5, Ostrava - Poruba - tel. 722 11 80 53 - Po-Pá 9-18, So 9-12.

Výroba a prodej: - pracovní oděvy - speciální ochranné oděvy - pracovní ochranné prostředky - oděvy pro reklamní a dárkové účely.

Internetový obchod, e-shop: - matrace - rošty.

Prodej, e-shop, výroba: - trička s vtipnými nápisy (dětské, dospělé) - strojové vyšívání.

Služby: -veškeré výrobky z peří -čištění peří -šití -prošívané deky, polštáře, peřiny pro alergiky -zakázkové šití spací pytle -zakázkové šití péřové bundy -strojové výšivky -křestní roušky iniciály -logo, loga -polštářky -ornamenty -zakázkové šití povlečení -z vlastních nebo námi dodaných materiálů. Prodej: -peří -peří pro ...