Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
- výroba plachet, izolační fólie, obaly na stroje a pod. - plachty silážní, na foliovníky, na bazény -výroba hobby balení netkaných textílií a balení fólií -výroba hobby balení ochranných, opěrných a stínících sítí -velkoobchod doplněn o zahrádkářské potřeby, fólie, plachty -maloobchodní prodej v Polici nad Metují - zahrádkářské ...

Deny fashion Deny modelová tvorba. Zakázková výroba oděvů, šití ve všech velikostech pro ženy, ležérní elegance. Vyrábíme převážně z přírodních a směsových materiálů - bavlna, len, přírodní hedvábí, viskóza, doplněné polyesterem a lycrou. Ruční práce-batika, háčkování, ruční i strojové pletení, aplikace, patchwork.

Prodej: -vlny na pletení -pletací příze -textilní galanterie -zipy, knoflíky a punčochové zboží.

E-shop: - undergroundové oblečení a doplňky

Výroba a prodej: - čedičová (basaltová) vlákna - tkaniny z čedičových vláken - nehořlavé a izolační tkaniny - speciální fólie a pásky z polypropylenu.

Prodejna Volansky FASHION Prodej oděvy: -pánská i dámská móda -móda do kanceláře i volný čas -obleky, Black tie, Business casual -košile, polo trička, svetry, vesty, saka, kalhoty -plesové šaty, společenské šaty -modní doplňky, motýlky -bundy, kabáty -kravaty, boty Značka Volansky FASHION.

Maloobchod, prodej: - metráž - záclony - galanterie - šicí stroje - ručníky, osušky, polštáře. Šicí dílna, výroba, šití: - bytový textil.

Průmyslové izolace. Výroba a prodej - stříkaný polyuretan - ochranné nátěry - butylová fólie - technické tkaniny - materiály pro sanace azbestu - aerosolové lepidlo - protiplísňové nátěry - hydroizolační fólie.

Prodej dětské obuvi a oblečení: - softshellové oblečení - spodní prádlo - pyžama - tepláky - doplňky - ponožky, punčocháče, čepice, pláštěnky. Další prodejna: - U Soudu 6200/5, Ostrava - Poruba - tel. 722 11 80 53 - Po-Pá 9-18, So 9-12.

Výroba a prodej: - pracovní oděvy - speciální ochranné oděvy - pracovní ochranné prostředky - oděvy pro reklamní a dárkové účely.

Internetový obchod, e-shop: - matrace - rošty.

Prodej, e-shop, výroba: - trička s vtipnými nápisy (dětské, dospělé) - strojové vyšívání.

Služby: -veškeré výrobky z peří -čištění peří -šití -prošívané deky, polštáře, peřiny pro alergiky -zakázkové šití spací pytle -zakázkové šití péřové bundy -strojové výšivky -křestní roušky iniciály -logo, loga -polštářky -ornamenty -zakázkové šití povlečení -z vlastních nebo námi dodaných materiálů. Prodej: -peří -peří pro ...

Internetový obchod ARMYTRIKA.CZ nabízí širokou škálu produktů jako trička, mikiny, hrnky, odznaky s velmi oblíbenými military motivy. Graficky jsou navrženy tak, aby se naším zákazníkům především líbily a byly díky použitým technologiím dostupné za nejlepší možnou cenu v České republice.

Internetový obchod, e-shop: - dámské oděvy - pánské oděvy - dětské oděvy - spodní prádlo - plavky - šperky.

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.

Výroba, dodávka: - vestavěné skříně na míru - kuchyňské linky - žaluzie - podlahy. Bytový architekt (konzultace). Atypická výroba nábytku. Nábytek na míru. ISO 9001. Velkoobchod: - korpusová dílcovina - kompletní opracování plošného materiálu - výroba malosérií.

Výrobna a e-shop s trhacími nýty a dalším příslušenstvím Nabízíme Vám nýty: - s trnem z hliníku, mědi, nerezu a oceli - s půlkulatou, zapuštěnou a plochou hlavou - natloukací hmoždinky - vruty, šrouby, tyče, matice a podložky - pracovní rukavice a doplňkový sortiment.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží (kromě prostředků ortopedické povahy) -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny

Prodej: - oblečení pro kojence. - oblečení pro děti školního věku.

Výrobky z ovčí vlny. Prodej, výroba: - ponožky z ovčí vlny - vesty z ovčí vlny - spací pytle z ovčí vlny - bačkory a pantofle s ovčí vlnou - svetry z ovčí vlny - posedové vaky z ovčí vlny pro myslivce a rybáře - přikrývky, polštáře a podložky z ovčí vlny. Zajišťujeme zpracování vlny dodané od zákazníků do výrobku dle přání a ...