Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Naše společnost PALLAhd s.r.o. Horažďovice se zabývá výrobou oděvní konfekce, šitím dětských oděvů. Šití, výroba, velkoobchod, prodej: - oděvy dětské, mikiny, trička, župany - dámské, pánské, sportovní - zakázková výroba, šicí dílna, krejčovství, švadlena.

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské klobouky a čepice.

Tlumočení a překlady: -italština - němčina. Výroba, prodej, eshop.: -vlny a ušlechtilých vláken -kurzy plstění -výrobky z merina a ušlechtilých vláken vyrobeny technikou zvanou plstění/filcování: -netradiční čepice, klobouky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -přáníčka -šperky.

Nákup a prodej bavlnářských přízí, nákupem a prodejem textilních surovin, textilních polotovarů, textilních odpadů a v neposlední řadě také textilních strojů. V návaznosti na potřeby našich zákazníků jsou příze pro naši

E-shop: - dámské oblečení, oděvy - halenky - saka - šaty

Kožešnictví Letná Výroba, prodej, opravy: - kožešinové, velurové výrobky a kožené oděvy.

Prodej, montáž: - sádrokartonové systémy - minerální podhledy - tepelné izolace - hliníkové podhledy - provětrávané fasády - opláštění budov - slunolamy

Internetový obchod, e-shop: - dětské oděvy.

Internetový obchod, e-shop: - bandáže (loketní, kolenní...) - sportovní ponožky - podpůrné, zdravotní punčochy.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Velkoobchod, prodej - pracovní oděvy - sportovní oděvy - obuv. Šicí dílna - potisk a výšivky.

ItriS - Nepremokavé plachty, nepromokavá prostěradla STACO. Výroba, prodej, e-shop: - nepromokavé plachty, prostěradla - nepromokavé chrániče na postelové matrace - nepromokavé podložky - ubrusy.

Prodej, e-shop - pánské oblečení, kalhoty, košile - kosmetika pro muže, holení.

Maloobchod, kamenná prodejna, e-shop: - postele, rošty - matrace - povlečení, prostěradla - interiérové dveře - koberce, PVC, laminátové podlahy - rolety, žaluzie - kuchyně - obklady zn. STEGU.

Šití, výroba, půjčovna: - společenské šaty Opravy a úpravy oděvů.

Široký výběr značkové obuvi a oblečení pro sport, outdoor a volný čas.

-Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží -Poskytování technických služeb

Internetový obchod, e-shop, prodej dětské obuvi. Dětské sněhule, holínky. Dámské holínky.

Kompletni oploceni pozemků vč. výroby bran. Dodávky textilu, zakázkové šití (povlečení, prostěradla), froté program, OOPP-pracovní oděvy, dekorační šití (závěsy, přehozy). Optimalizace dodavatelských stavů: - zredukování dodavatelů v hotelech, v restauracích, školství, domovech pro seniory, aj.. Výběrová řízení. - sponzoring ...

Velkoobchod, prodej: - obuvnické materiály tuzemské i zahraniční výroby: - plotnové materiály - pryžové a gumové plotny, styropory - podrážky - vteřinová lepidla - zdrhovadla, nitě, jehly, drobné kování - brusné materály - oleje a barvy na kůži. Oprava, opravy: - obuvi - kožené výrobky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - vybavení, obuv a oblečení pro pobyt v přírodě, lezení, práci ve výskách a skialpinismus. Značky - Devold, Chillaz, Warmpeace, Tilak, Bergans, Meindl, Direct Alpine, Singing Rock či Petzl.

Výroba, prodej: - oblečení pro volný čas, domácí oblečení - trička, polokošile, halenky, tepláky, pyžama, noční košile, trenkoslipy - oblečení v nadměrných velikostech - sportovní oblečení.