Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Zlatnictví, prodej: - šperky - prsteny, náušnice - kožená galanterie, kabelky, peněženky.

Svatební salon, půjčovna, prodej: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro družičky, mládence.

BAZAR OBLEČENÍ. Secondhand, prodej: - oblečení ve výjimečné kvalitě za velice příjemnou cenu - dámské, pánské, dětské - obuvi. Oděvy jsou vhodné pro volný čas, do společnosti, pracovní, ale i sportovní oblečení na kolo, na motorku i pro outdoor.

prodáváme suroviny na výrobu mýdel, svíček, koupelových solí. Najdete u nás například mýdlovou hmotu, barvy, vůně, kokosový olej, bambucké máslo a drogerii do domácností, mycí prostředky, prací prášky.. Pod značkou Markmodern.cz prodáváme velice elegantní designové dámské kabelky a peněženky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - oblečení kojenecké, dívčí, chlapecké - potřeby pro kojence - hračky pro kojence - jračky plyšové a textilní - obuv celoroční - treková - obuvi pro volný čas a sport - letní a zimní boty - domácí obuv, papuče - holinky, gumáky - přípravky pro ošetření obuvi - stélky.

Bosá Viky - prodej bot naboso, barefoot zdravá přirozená dětská obuv, ale i dospělá obuv. Zdravý životní styl, přirozená reflexní masáž nohy. Skončeme s bolavými zády a plochými nohami. Možnost osahání, ohmatání a vyzkoušení. Měření nohy a konzultace zdarma. Boty jsou v souladu s přírodou.

Prodej: - bytový textil - obuv Prodejna obuvi: Křišťanova 61 tel: 725 130 038

Dodávka, prodej: - volnočasové bavlněné kalhoty FISSSHY.

GEOSack ® - řešení pro zvýšení funkce a životnosti drenáže je použití návlečné textílie GEOSack ®. Tato se snadno navleče na drenážní trubky a vytvoří tak filtrační vrstvu, díky které nedojde k zanesení celého drenážního systému. Při použití textílie GEOSack ® je zapotřebí též méně filtračního štěrkopísku! GEOSack® je podélně spojená ...

Služby: - provoz prodejen s použitým oblečením, second hand

Maloobchod, e-shop, skateshop: - pánské, dámské oděvy - obuv.

Prodejna i eshop, internetový prodej: -značkové oblečení, streetové -trička, čepice, kraťasy -zimní bundy, jarní bundy -mikiny, kalhoty, boty -peněženky. Sportovní a zábavné: -sportovní balanční pomůcka - balační desky. -Longboard -koloběžky -příslušenství kolečka, desky, řídítka, gripy, pegy, brzdy, vidlice griptape, helmy.

Poradenství v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, ekologie. Prodej pracovních oděvů.

Zakázková výroba molitanových prvků - molitanové stavebnice pro rozvoj dětí - motorické sestavy pro rozvíjení pohybového aparátu - molitanové ohrádky - molitanové švédské bedny - molitanové kostky - molitanové dětské koutky - rehabilitační pomůcky - žíněnky Oprava obuvi, brašnářství

Práce, řemeslo: - šití - spodní prádlo dámské, pánské. -výroba dřevěných impregnovaných sloupů pro elektrická a tel. vedení.

Eshop, prodej matrací, matrace, anatomické polštáře: -PUR matrace -HR matrace studená pěna -latexové matrace -matrace líná pěna (visco) -pružinové matrace -luxusní matrace -dětské matrace -potahy na matrace -anatomický polštář.

Velkoobchod, maloobchod, eshop, e-shop, prodej: - saunový a hotelový program - ručníky, osušky, župany, zástěry - koupelnové předložky - PVC, teflonové ubrusy - prostírání, utěrky - různé druhy koberečků, rohožek - koupelnová linolea - protiskluzové podložky do sprch i van - koupelnové doplňky - kuchyňské doplňky - bytový ...

Specializovaný eshop na cestovní kufry, cestovní tašky, pilotní kufry.

- dekorační látky - potahové látky - textilní metráž - koženky

E-shop: - kvalitní pletené čepice a další zimní doplňky populární kanadské značky KNITWITS

Prodej: -nástroje pro obrábění kovů, plastů a neželezných kovů -nástroje pro vytvoření kompletních technologií ve strojírenství, tj. soustružení, frézování, vrtání, závitování. Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky.

Provoz internetových obchodů. Internetový obchod, e-shop: -vlněné deky, polštáře. -ortopedické matrace. -kosmetika. -módní doplňky. -hodinky. -potravinové doplňky. -kuchyňské roboty zn. Ronic. -vakuové baličky potravin. -kuchyňské spotřebiče. -spotřební elektronika. -autodoplňky. -nářadí.

Bazar, komisní prodej: -dámské a dětské oblečení -kojenecké potřeby