Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
-Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových)

Výroba a prodej: výroba polotovarů z textilu, koženky a usní pro potřeby obuvnického, galanterního, čalounického a dalších oborů. Výroba nártových pásků, lemůvek a popruhů. Polotovary pro zdravotnický průmysl a pro výrobu ortéz. Polotovary na opasky, vodítka pro psy. Polotovary pro výrobu klobouků a čepic. Nabízíme řezání usní, ...

Umělecké kovářství. Prodej: - dámské oblečení, kabelky, šperky a modní doplnky - dárkové předměty.

Prodej: - povlečení - prostěradla - přikrývky a polštáře - galanterie - ručníky a osušky - deky - ajurvédská medicína.

Výroba a distribuce kožené galanterie - aktovky, peněženky, kožené opasky, pouzdra - prodej manikúr a náplní do nich. Provozovna: - adresa: Osvobození 1699, 393 01 Pelhřimov.

Výroba, prodej: - trička která pomáhají mírnit projevy atopického ekzému

Salon EDIS - svatební agentura. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky.

Internetový obchod, e-shop, maloobchod, velkoobchod. Spodní prádlo, noční prádlo, oblečení značky Andrie.

Vedení účetnictví pro malé a střední firmy a daňové evidence. Zpracování daňových přiznání. Rekonstrukce účetnictví a daňové evidence z minulých let. Prodej, e-shop: - značkové zboží, módní hity, sexy zboží, kožené zboží, obuv, oblečky pro pejsky, pera šperky a jiné najdete v našem shopu. ZÁMEČNICKÉ A SVÁŘEČSKÉ PRÁCE - zakázky v ČR, ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Malířství, lakýrnictví, natěračství

Výroba, prodej: - kožené oděvy - kožichy - kožená galanterie. Centrála: - Zámecká 119, Hranice - tel: 777030345

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej nábytku z masivu: - zdravotní ortopedické lamelové matrace na míru - ložnice - polohovací rošty - jídelní sestavy - komody - obývací stěny - konferenční stolky, židle, stoly.

Výroba, šití, prodej, eshop: -dámské a pánské noční prádlo, prádla: -pyžamo, pyžama -noční košile -župany, domácí oblečení -dámská trička, tričko -vlastní modelové kolekce.

Velkoobchod a internetový obchod: - šperkovnice Velkoobchod a internetový obchod, prodej: - dámská konfekce - opasky - peněženky - dokladovky - tašky - doplňkový sortiment - kabelky - galanterie.

Výroba z kůže, prodej, e-shop: - doplňky na motocykly - brašny - doplňky pro koně, jezdce i střelce - pouzdra na zbraně

Stavební práce: - omítky - drobné zednické práce - samonivelační podlahy. Prodej - stavební materiál, stavebniny: - okenní profily - pracovní oděvy.

Maloobchod, prodej: - sportovní zboží (sport) - sportovní potřeby - sportovní oblečení, konfekce - sportovní obuv běžecká, halová, fotbalová, trekingová.

Šití na míru, prodej, půjčovna: - svatební a společenské šaty - maturitní šaty - šaty pro družičky - šití doplňků k šatům na míru.

Vše pro vaše dítě a nastávající maminky - e-shop, prodej: - dětské povlečení - osušky - plenky - hračky - kojenecké potřeby - těhotenské oblečení - kojenecký textil.

Velkoobchod, maloobchod, kamenná prodejna: - bavlněné látky, velký výběr různých dezénu - nitě, dutá vlákna - výplně - minky, úplety, šikmé proužky - bytový textil - ložní povlečení, nežehlivý bavlněný satén - KREDATEX - dekorace a bytové doplňky.

Internetový prodej alternativního oblečení, oděvních doplňků, šperků, obuvi ve stylu gothic, metal, steampunk a dalších stylů.

Montáže: - horizontální žaluzie hliníkové - vertikální žaluzie látkové - těsnění oken a dveří - čalounění dveří - shrnovací dveře - koženkové stěny - interiérové doplňky - látkové rolety - lamelové dveře - stahovací garnyže - vestavěné skříně - zasklívání lodžií, balkónů

Maloobchod, e-shop: - kožená galanterie - peněženky, tašky, opasky, klíčenky.