Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, e-shop: - šály - čepice - kojenecké čepičky - nákrčníky

Prodej originální dámské módy v prodejně Boutique Style v Mohelnici, Třebovská 8. Specializujeme se na společenské oblečení (svatby, plesy, taneční, promoce) pro všechny věkové kategorie v široké škále velikostí. Zakoupíte u nás i vycházkovou módu. Osobní konzultace po telefonické domluvě. Módní návrhář Luděk Hanák, navrhování a tvorba ...

Design a ruční výroba luxusních kabelek a kožených doplňků

Velkoobchod a maloobchod, ruční výroba: - háčkované ozdoby, čepice, košíčky pro družičky, šaty - háčkované vánoční ozdoby: andílci, vločky zvonečky - dekorační předměty vyráběné metodou quilling: stromečky, vločky, motýlci, vánoční zvonečky, magnetky, naušnice, přáníčka, zvířátka na zeď........ Vše lze vyrobit po domluvě v různých ...

Velkoobchod: -ochranné pracovní pomůcky: -rukavice -montérky -oděvy keprové, kožené, PVC a zimní výstražné, pro svářeče, zástěry. -obuv kožená, gumová, bezpečnostní -ochrana hlavy, zraku, sluchu -respirátor -polomasky, masky -mycí a čistící prostředky.

Výroba, e-shop: - designové bytové doplňky - polštáře, deky - látkové, háčkované dekorace.

Zakázkové krejčovství - šití dámských oděvů - opravy a úpravy oděvů.

Internetový obchod, e-shop: - zdravotní obuv - antistatická obuv - dětská zdravotní obuv.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky. Pronájem společenského zrcadlového sálu: - kapacita 50 osob - místo pro konání: svatební hostiny, firemní setkání, rodinné oslavy, rauty.

Tlustý & Batiskaf - Gala dílna Batiskaf Roman Tlustý obuvník od roku 1981 . Zabýváme se kožedělnou výrobou vycházející z osmdesátých let v dnešním moderním pojetí.

Internetový obchod, e-shop: - dámské šaty - korzety - sexy dámské spodní prádlo - stanga.

Výroba, prodej, eshop: -luxusní ložní prádlo -ložní povlečení se zipem -prostěradlo, prostěradla do gumy -přehozy -letní deky a přikrývky, přikrývka -župany -materiál 100% bavlna -provedení satén, jersey, krep, kreton -zdravotní nezávadnost a vysoká kvalita s certifikátem TZÚ v Brně. Podniková prodejna otevřena od 8-16hod.

Prodej, e-shop: -dětské oblečení, obuv, boty pro děti -kojenecký, dětský textil -hračky.

Prodejna: -bytový textil -prostěradlo, povlečení, ubrusy.

Prodej: -bytový, hotelový textil pod chráněnou originální značkou DADKA: -prostěradla -bavlněné plachty -povlečení -polštáře -kapny -foto polštářky -žínky a utěrky -ručníky a osušky. -matracové chrániče -sedáky a chňapky -ubrusy všeho druhu.

Prodejna DADKA: -bytový textil -povlečení, dětské povlečení -prostěradla -bavlněné plachty -polštáře -kapny -soupravy -foto polštářky -ostatní polštářky. -žínky a utěrky -ručníky a osušky -matracové chrániče -sedáky a chňapky. -ubrusy.

Prodejna: -bytový textil -prostěradla, povlečení, plachty -ubrusy.

Výroba, velkoobchod, prodej, eshop: -bytový, hotelový textil pod chráněnou originální značkou DADKA: -bavlna -krep -flanel -damašek -satén. Prostěradla: -bavlněné plachty -jersey prostěradla -froté prostěradla. Prošívaný program: -polštáře -kapny -soupravy -foto polštářky -ostatní polštářky. Koupelnový program: -žínky ...

Svatební salon, prodej, půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky Služby: - kadeřnictví - svatební a společenské líčení

Výroba textilní vlákna, nítě a tkaniny. Barvení a chemická úprava textilií, vláken. Firma Amann Group se sídlem v Německu zaujímá přední postavení ve světě jako specialista ve výrobě nití pro všechny průmyslové obory, převážně však v textilním, obuvnickém a kožedělném odvětví. Jako vedoucí výrobce nití však vyrábí i speciální nitě, od možnosti ...

Prodej, e-shop: - matrace - polštáře - rošty - doplňky

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -ochranné pracovní pomůcky -pracovní oděvy

Prodej: - dámské a pánské oděvy. Půjčovna: - společenské šaty.