Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod

E-shop, internetový obchod - pánské spodní prádlo a plavky - trenýrky, slipy, boxerky.

Výroba, e-shop: - dámská, pánská trička, nátělníky - dětské body, čepičky. E-shop: - dětské boty - dětské punčocháče - dětské spací pytle.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - pánské a dámské módní doplňky - kravaty, motýlky - šátky, šály - košile.

ESHOP - dovoz: - bytový textil, italský stylový, zámecký nábytek. Velkoobchod a maloobchod: - bytový textil do ložnice, kuchyně a koupelny, italský stylový nábytek.

Výroba, prodej, e-shop - protiroztočové lůžkoviny - povlaky, prostěradla, povlečení - polštáře, deky, přikrývky.

Prodej a internetový katalog prostředků k řešení havarijních situací. Nabízíme: - těsnící prostředky - průmyslové rohože a utěrky - olejové a odpadové hospodářství - sorbenty sypké i textilní - značení, zrcadla, značky - ochranné pomůcky - odmašťovací stoly a bezpečnostní nože.

Maloobchod, prodej: - kabelky - kufry - batohy - kožené oděvy.

Internetový obchod, e-shop: - dětský značkový second hand - outletové oblečení.

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního ...

E-shop: - dětské oblečení - plavecké čepice, brýle, boty do vody - sportovní potřeby - školní potřeby

E-shop: - rostoucí židle pro děti - polstrování na židle - bryndáky

Činnost: - opravy obuvi a kožené galanterie - reklamační opravy

Kožešnictví, výroba, prodej: - ovčí kožešina - výrobky pro rehabilitaci a invalidní vozík - výrobky pro prevenci proti vzniku dekubitu - domácí boty, pantofle - dětské botičky - pytel do kočárku - polštáře, deky - jezdecké potřeby

Činnost: - kožešnictví Provozovna Šumperk: Kozinova 21/2 - kožešnictví - prodej dámské konfekce Prodej pánské konfekce Generála Svobody 20/4

Výrobce kvalitních podprsenkových košíčků a dodavatel galanterie pro výrobu prádla a plavek.

Velkoobchod obuví s letitou tradicí: -TEXEVO -SELMA -AURELIA. Prodejny: -nám. plk. Koukala 302, 538 54 Luže -Poličská 342, 539 01 Hlinsko -Štrossova 231, 530 01 Pardubice -Palackého 578, 530 01 Pardubice -Klimenta Čermáka 113, 286 01 Čáslav -Palackého nám. 362, 539 73 Skuteč -Široká 126, 537 01 Chrudim -Smetanovo nám. 27, ...

Prodej obuvi. Dámská Letní, zimní, jarní, podzimní, svatební.

Kamený obchod a Eshop nabízející: - kožené kabelky - kabelky do společnosti - sportovní kabelky - dámské svetry - tuniky - dámské topy - bundy dámské - trička - kožešiny vše italská moda, vynikající použité materiály, vše ve vysoké kvalitě, za přijatelné ceny.

Internetový prodej svíticích kšiltovek. Naše kšiltovky s LED světlem jsou důležité kdekoliv pro větší bezpečnost, ať už chcete lépe vidět a nebo být viděn v šeru a v noci.

Internetový prodej nového i použitého dětského oblečení a doplňků. Zboží: - Thomas - Barbie - Spiderman - Lonsdale - Everlast - Umbro - Orsay - kšiltovky - čepice - deky - osušky - dudlíky - second hand - tašky - batohy - trika.

E - shop - bytový textil značek DAUNEN STEP, MÖVE, VIORA