Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba dámského a pánského společenského oblečení.

Fashion Moda to je Luxury Milano Outlet. Luxusních značky za příznivé ceny. Najdete u nás značky: Calvin Klein, Diesel, Guess, Armani, Prada, Gucci, Dior, Valentino, Hugoboss, Burberry, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren.

Branded fashion stocks Velkoobchodní i maloobchodní prodej dámského značkového outletového oblečení.

Činnost: - opravy a úpravy oděvů - šití bytového textilu

E-shop: - outlet dámské, pánské, dětské oblečení - obuv

Prodej, e-shop: - metráž - látky - galanterie

E-shop: - dámské a dětské oblečení

E-shop, internetový obchod - dámské sukně a šaty.

Prodej, e-shop, potisk: - trička dámská, pánská dětská - kšiltovky - yoya, joja - káča - kendama - frisbee - spinnery

Návrhy, realizace, šití: - textilní dekorace - záclony, závěsy - ubrusy - dekorační polštáře. Prodej: - bytový textil - ložní prádlo - ručníky - přikrývky - hrníčky, dózy, svíčky. Montáž: - římské rolety - japonské panely - záclonové tyče - kolejničky.

E-shop, internetový obchod - sportovní doplňky a vybavení - vybavení na hokej, florbal, tenis - míče a doplňky - outdoorové vybavení - hry a hračky - bižuterie - dámské kabelky - dámské oblečení.

Společnost Ing. Petr Valentík - shoe-shop.cz provozuje internetový obchod s dámskou a pánskou obuví. Najdete u nás kvalitní a zdravotně nezávadnou obuv od renomovaných německých výrobců. Prodáváme značky Rieker Antistress, Meindl, Fly Flot i další. Sídlíme v Praze. Internetový obchod, e-shop: Dámská obuv, boty: - polobotky - baleríny - ...

Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

Internetový obchod, e-shop: - dětské oděvy.

Prodej, e-shop: - výrobky z textilu - dárkové předměty - kapsáře - dětské polštářky - látkové panenky Služby: - strojní vyšívání - šití reklamních předmětů Chráněná dílna.

Výroba, prodej, e-shop: - funkční, sportovní oděvy (dámské, pánské) - šití na míru.

Maloobchod, e-shop: - outodoorové vybavení - sportovní oblečení - obuv - batohy - lyžařské vybavení.

Internetový obchod, e-shop: - pomůcky, oděvy pro záchranáře, hasiče.

Obchodní zastoupení, prodej: - anatomické matrace Metzeler.

E-shop: - hračky - oblečení z biobavlny, bambusu - přírodní kosmetika - ekologická drogerie - knihy

Prodej, e-shop: - krajkářské potřeby - příze bavlněné, lněné, efektní - podvinky - paličky - podušky, stojánky

Prodej, e-shop - pánské a dámské stylové oblečení skate hardware - batohy, tašky, kabelky, vaky - boty - doplňky. Další prodejna Žižkova třída 235/11 39701 Písek Tel. 775010651

Internetový obchod, e-shop: - těhotenská móda - kojenecké potřeby - hračky.

Prodej: -dětské přepravní systémy -dětské přívěsy za jízdní kola -příslušenství.