Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Monika Kutláková provozuje internetový obchod s oblečením, obuví, hračkami, školními potřebami, zdravou výživou, knihami a párty zbožím.

Kožené a dřevěné výrobky i spojení dřeva a kúže. Vyrábíme: - pro ženy - kožené kabelky, ledvinky, peněženky, náramky, brože, náušnice, dřevěné brýle - pro muže - opasky, peněženky, obaly, kšiltovka s korkovým kšiltem, dřevěné brýle, motýlci - doplňky - dřevěné balanční desky, diáře, svícny, kožené přívěšky na klíče, - na zakázku - ...

Butik, ve kterém je možné zakoupit módu českých návrhářů a evropských etických značek. Sortiment zahrnuje autorské šperky, designové a módní doplňky, umělecké předměty, časopisy a knihy pro děti i dospělé.

Prodej, maloobchod, velkoobchod. Koberce: -kusové-materiál 100% vlna, PP heatset -kolekce HABITAT navazuje na dlouholetou tradici výroby koberců v Náměšti -dovoz Belgie-firma Ragolle, Beaulieu moderní i klasické dezény. Podlahové krytiny: -velký sortiment, zajímavé ceny (SPOLTEX). Bytový textil: -kompletní sortiment českého bytového ...

Výroba: -pracovní oděvy pro čisté prostory -antistatické oděvy pro EDS prostory -antistatické oděvy pro prostory s nebezpečím výbuchu.

Výroba, velkoobchod: - textilní a kožená galanterie (kufry, batohy, kabely, tašky, bojové vesty prospeciální armádní jednotky).

Prodej - koberce - podlahové krytiny Prodej - textilní zboží ručníky, povlečení, ložní prádlo, ubrusy.

Výroba: -dětské fleecové čepice -šály, rukavice, čelenky -dětská rychlozavinovačka na suchý zip -dětský pytel s kapucí na suchý zip.

Internetový prodej: - dámské kabelky různých barevných kombinací - pánské tašky - výrobky z kůže (tašky, peněženky, etue, spisovky, pouzdra na doklady a vizitky) - batohy pro muže, ženy i děti - obuv. Všechny kabelky za nejlepší cenu na trhu, stačí si pouze vybrat tu pravou. Poštovné na vše zdarma, vrácení zboží do 30-ti dní, široké ...

Simi Fashion s.r.o. provozuje velkoobchodní e-shop, který se specializuje na použité oblečení z druhé ruky. Jejich sortiment zahrnuje převážně dámské, ale také dětské a pánské oblečení.

Internetový obchod, eshop, e-shop. Výroba, velkoobchod kožené galanterie: -aktovky -kabelky -batůžky -peněženky a dokladovky -etue a pouzdra.

Prodej dámského, pánského sportovního oblečení různých značek.

SINGING ROCK s.r.o. je dynamická firma, která se specializuje na poskytování školení a poradenství v oblasti práce ve výškách a osobních ochranných prostředků. S více než 16 lety zkušeností a přes 55 000 proškolených účastníků, firma nabízí širokou škálu služeb, včetně: - Periodické kontroly osobních ochranných prostředků a záchytných ...

Dilnastore s.r.o. prodává luxusní kožené oděvy na eshopu a na prodejně v Olomouci.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - drogerie - čistící, dezinfekční prostředky - ochranné pomůcky - zdravotnické potřeby

internetový obchod, e-shop s dětským oblečením. Šijeme z velmi kvalitních českých materiálů za super ceny a jsme ryze Česká firma! - kalhoty, sukně, šatičky, čepice, čelenky, nákrčníky, kojenecké body, mikiny, bundy, rukavičky, pleny, osušky a další.

Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na výrobu a prodej krycích, zakrývacích plachet všech druhů a distribuci technických a stavebních textilií a geotextilií. Dodávané zboží může zákazník zakoupit přímo v e-shopu firmy Arnak s.r.o. nebo zadat jeho výrobu na míru dle individuálních potřeb.Na míru šijeme např. bazénové plachty, zahradní ...

Prodej: - dámský, pánský, dětský použitý textil a oděvy

Prodej: -bytový textil - záclony - látky - ložní povlečení - osušky - utěrky

Firma patří k prvním výrobcům zakázkových oděvů v ČR (od r.1990). Návrhy, výroba, prodej: -pracovní oděvy, pracovní oblečení, ochranné oděvy. Nabízíme kolekce pracovních oděvů ve sportovním stylu s barevnými kombinacemi a variabilními doplňky. Námi navrhované vzory lze individuálně upravit ve prospěch speciálních požadavků na bezpečnost ...

Malá obchodní firma AGS se zaměřuje na prodej zahradní a zemědělské techniky a náhradních dílů. V naší kamenné prodejně nabízíme také nářadí pro dílnu, autobaterie, autokosmetiku, pracovní ochranné pomůcky, postřikovače, speciální aplikátory, díly pro průmysl a spotřební materiál.

Paravány do bytů, různé druhy relaxačních paravánů s bohatým výběrem vzorů nebo možností vlastního potisku má ve svém širokém portfóliu český výrobce Liox designers, s.r.o. provozující e-shop.