Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
E-shop: - dámské, pánské a dětské oděvy - obuv - kabelky

Velkoobchod: - outletové oblečení dámské, pánské, dětské - obuv - doplňky

Internetový obchod, e-shop: - luxusní outlet oděvy - dámské oblečení - pánské oděvy.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - závěsy - stínící technika Krejčovství: - úprava záclon, závěsů - zakázkové šití - úprava, oprava oděvů.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - dýchací přístroje - detektory plynů BW Technologies - ochranné chemické obleky Tel.: 476 162 856 Záluží – Litvínov 1

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Výroba a dodávka značkového reklamního textilu - trička, polokošile, košile, mikiny, čepice - outdoorové oblečení - tašky.

Výroba a dodávka: - dámská móda - těhotenská móda - noční oblečení. Prodejny: Sophia Mostní 81/26 Valašské Meziříčí Sophia Palackého 195 Rožnov

Svatební salon Půjčování - svatební a společenské šaty - pánské obleky.

Maloobchod, prodej: - dámský textil, oděvy, spodní prádlo - společenské oděvy - vycházková móda - spodní prádlo - bižuterie - punčochové zboží - kvalitní české výrobky pro muže i ženy.

Výroba, e-shop - dámské oblečení

Velkoobchod: - dámské, pánské, dětské oblečení.

Svatební salón. Půjčovna: -nejnovější luxusní modely svatebních šatů -pánské obleky a smokingy -šaty pro družičky -chlapecké obleky -závoje všech délek a tvarů -peleríny -ozdoby do vlasů -panenky, prsteny a srdce na auto -střevíce. Zajištění, služby: -svatební oznámení -snubní prsteny -svatební kytice -hudbu a video.

Bazar, komisní prodej: - kojenecký bazar - jednorázové plenky, kosmetika - autosedačky - dětské oblečení, oděvy - kočárky, postýlky - dětské sportovní potřeby.

E-shop - profesní a pracovní oděvy - pracovní obuv.

Výroba, šití, prodej: - dámské šaty ve stylu 40. a 50. let.

Výroba: - lovecké potřeby (vábničky, řemeny na zbraně, sedací hole, kynologické potřeby, píšťalky, obojky, vodítka, nábojové pásy, pouzdra na zbraně, opasky, brašničky, kravaty - bola, výrobky za parohů, zavírací nože).

Luxusní dámská móda polských značek WIBs, Ajso, Color o- dámské šaty spplečenské i na denní nošení z kvalitních materiálů, většinou elastických, v běžných velikostech, i pro plnoštíhlé ženy. Dámské pletené svetry a kabátky značky Bek&r, doplňky.