Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, šití: - uniforem a profesního ošacení - uniforem pro SDH, HZS, dopravní společnosti, bezpečnostní agentury

Maloobchod: - dámská móda - dámské oděvy.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Velkoobchod, e-shop: - kojenecké, dětské oblečení - dárkové zboží.

Prodej, servis jízdních kol. Velkoobchod, eshop: - dětský značkový textil (zn. Barbie, Hotwheels) - kojenecký textil.

Prodej: - zahrádkářské potřeby (hnojiva, .osiva, pesticidy) - chovatelské potřeby (krmiva, napaječky, nářadí) - jezdecké potřeby (bezpečnostní helmy, vesty, ohlavy, bičíky) - pracovní oděvy, obuv, rukavice.

Eshop Stylové kalhotky nabízí velký výběr luxusního dámského spodního prádla značky La Senza. Tato kanadská značka se těší velké oblibě díky přepychovému designu a kvalitě. Nabízíme nejen klasické kalhotky, ale i tanga, bokové kalhotky či brazilské kalhotky.

E-shop pro děti: - školní batohy, pouzdra - tašky - boty - zaměřujeme se především na zboží Disney. Violetta, Frozen, Princezna Sophie První, Princess, Cars, Planes, Monster High, Peppa Pig, Hello Kitty, .... atd. Zboží dovažíme z EU převážně ze Španělska a z Anglie za nejlepší ceny - dámské kabelky - dámský textil - plavky.

Náš e-shop www.vk-nature.cz funguje již od r. 2009 a najdete u nás širokou nabídku výrobků. Ekologická drogerie, produkty zdravé výživy – Ajurvéda, přírodní produkty z aljašských borůvek nebo z houby Reishi, doplňky stravy, až po doplňky do domácnosti, dekorace, oblečení, magnetické šperky, nebo domácí spotřebiče. Zavedení širokého sortimentu ...

Prodej, e-shop: - originální trička s potiskem.

Internetový prodej kojeneckého oblečení a vybavení. Nabízíme body, botičky, dupačky, legíny, punčocháče, kalhoty, bryndáky, bundy a kabátky, kombinézy, čepice, trika, dřevěné, chrastící a pískací hračky, kolotoče nad postýlku, dudlíky, zavinovačky a další.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Výhradní dovozce koberců Crossley v ČR. Kancelář: 180 00 Praha 8 Na Košince 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Specialista na povrchy v interiérech se zaměřením na dekorační látky a potahové látky, záclony, závěsy a k nim nezbytné závěsné systémy a ...

Prodej, e-shop: - autosedačky, kočárky, zavinovačky, fusaky, deky, rukávníky, pláštěnky, vložky do kočárků, clony, slunečníky, oblečení.

Prodej pánských obleků a košil a dámského oblečení.

Maloobchod, prodej: -obuv, obuvi -kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: -obuv, obuvi -kožená galanterie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kožená galanterie - obuv

Prodej: - dámská obuv - pánská obuv - dětská obuv - kožená galanterie Sídlo společnosti: Labota a. s. Na výsluní 201/13 100 00 Praha 10 - Strašnice

Prodej, maloobchod: -obuv -kožená galanterie -punčochové zboží.

Výroba: - valašské kroje - lněné košile a haleny - oděvy s lidovými prvky z přírodních materiálů - opravy a úprava krojů.

Výroba, e-shop - svíce, svíčky - dárkové polštáře - zástěry, chňapky - koupelnové soli - dekorační zboží.

Maloobchod, prodej: - zdravotní obuv - ortopedické vložky - ortézy - kompresní podkolenky.