Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: -metrový a bytový textil -dekorační látky, záclony, potahové látky, přikrývky z dutých vláken. Šití bytového textilu.

E-shop zaměřený na prodej děstkého zboží a inzerci. Dále nabízíme: - kočárky - autosedačky - kojenecké potřeby - odposlechy.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových) -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej, e-shop - dětské oblečení - potřeby pro miminka - hračky - dětský nábytek.

Komisní zboží - bazar - kojenecké zboží Prodej - kojenecké zboží

E-shop prodej dětského oblečení a potřeb pro kojence.

Firma Babiez, s. r. o. nabízí široký sortiment zboží pro těhotné maminky i jejich miminka až do věku 3 let. V prostoru 1000 m2 se nachází vše, na co si jen vzpomenete. Kočárky, autosedačky, lahvičky i dudlíčky a spousta dalších výrobků známých i méně známých značek, jako je například Concord, Avent, atd.

Velkoobchod a maloobchod: - oblečení z Itálie - italská drogerie.

Prodej, e-shop: - spodní prádlo Pobočka Brno: Pasáž Rozkvět - Náměstí Svobody 85/16 tel.: 602 490 501

Prodej, e-shop: - dámské, pánské a dětské oblečení

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků: - originální košile - dětské košile - kravaty.

Maloobchod, prodej, e-shop: -dámské, pánské, dětské a sportovní oblečení

Maloobchod, internetový prodej, e-shop: -spodní prádlo

Internetový prodej, eshop, e-shop: - dámské, dětské oblečení: - trička, mikiny, tuniky - rifle, kalhoty, legíny, tepláky - sukně, šaty - pyžama, noční košile - kšiltovky, šátky - punčochové zboží - bytový textil: - povlečení - ručníky.

BEKAMAX - velkoobchod, výroba a prodej: -ponožky a punčochové zboží -dámské, pánské i dětské spodní prádlo -pyžama, župany.

Prodej příze, pletených výrobků, jehlic a dalších doplňků. Strojové pletení.

Designový obchod s autorskou tvorbu českých návrhářů a designérů - dámské, pánské a dětské oblečení - bižuterie a doplňky.

Činnost: - rozvoj značek Twin-Set Simona Barbieri, Woolrich John Rich & Bros. a Antica Officina del Dr. Vranjes v České republice a na Slovensku

Maloobchod, prodej: -módní doplňky -šperky -kabelky -peněženky

E - shop: - metráž - bytový textil - oděvní látky Velkoobchod: - bytový textil - metráž - oděvní látky.