Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej obuvi, boty: -zdravotně nezávadných papuček -cvičky, tenisky -ostatní dětskou, pánskou i dámskou -sportovní obuv -nadměrná obuv -ponožkové, punčochové zboží -ošetřující prostředky -deštníky -kožené peněženky.

E-shop: - kabelky - kožená obuv - peněženky - hodinky - bižuterie

Výroba, šití: -dámská a pánská konfekce

Velkoobchod - bazarové oděvy a textil z dovozu - seconhandové oblečení a doplňky z USA

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní oděvy -sportovní oděvy - oděvy pro volný čas.

Obchodní zastoupení svařovací techniky zn. MERKLE pro Českou republiku. Prodej, servis, internetový obchod: -svařovací technika Prodej, e-shop: -samozatmívací svářečské kukly

Výroba a dodávka obuvi pro tanec a balet: - nabídka tanečních a baletních piškotů - tretery - gymnastické špičky a krojové krpce.

Prodej těhotenské módy Belly - těhotenské oblečení - kalhoty, šaty, trička, spodní prádlo.

Prodej, výroba, velkoobchod : - pyžama, nočních košile, županů ze 100% bavlněné tkaniny - boxerky - prodej ČR + export.

Výroba, zakázková výroba a prodej: - reklamní ubrusy, ubrousky - reklamní naprony - ubrusy s krajkou - ubrousky s krajkou a výšivkou - ubrusy a ubrousky lemované - reklamní slunečníky o 200 cm, o 250 cm, o 300 cm - reklamní slunečníky - slunečníky pro svářeče a montéry - reklamní látkové tašky s potiskem - reklamní tašky na ...

Second hand, prodej: - použitý značkový textil

-Výroba textilu a oděvů -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Projektová činnost ve výstavbě

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -ruční nářadí - nástroje na obrábění a vrtání - brusivo, flexo kotouče - diamantové nástroje - svařovací materiály - ochranné pracovní pomůcky - elektrické nářadí - vše na povrchové úpravy kovů, dřeva, stavebních materiálů.

Dodávka, e-shop: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - gastro oděvy - pracovní obuv - brusné materiály - průmyslová lepidla - bezpečnostní značení Autorizovaný distributor 3M.

E-shop: - pánské oblečení - Hip-Hop oblečení - dance kolekce - Basketball a Baseball dresy, trička

Internetový prodej dětského oblečení.

Maloobchod, eshop: -skate potřeby. -skate oděvy. -snowboard. -bike. -batohy. -obuv.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení