Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Ruční výroba, e-shop kožených pásků a opasků, potřeb pro psy - obojky, vodítka, náhubky, kšíry, pouzdra na zbraně, dekorační předměty z kůže, brašny, pouzdra na nože, pouzdra na telefony, obaly na knihy, měšce, opravy kožených výrobků. Výrobky i na zakázku.

Výroba, prodej, e-shop: - zdrhovadla kovová, spirálová - suché zipy Kovovýroba: - zbraňové skříně - trezory - zahradní nábytek Na Hrázi 138/5, Děčín tel.: 412 532 468

Saloon RYJA - sedlářství - ručně šité a zdobené výrobky z kůže - sedla, brašny, doplňky pro motorkáře.

Maloobchod, prodej: - dámské oděvy - pánské oděvy - deštníky - bižuterie

Návrhy a realizace interiérů. E - shop: - lůžkoviny, - vybavení dětských pokojů houpací zvířátka, - houpací zvířátka, - lůžkoviny.

Dodávka, e-shop - vázací prostředky z polyesterového vlákna pro manipulaci s břemeny - upínací soupravy - zvedací prostředky - zvedací zařízení.

Prodej modních italských lodiček.

Obchod pro miminka, kluky, holky, školáky a studenty. Zboží zde, ale jistě najdou i rodiče předškoláků. Všechno zboží je kvalitní a prověřené.

Prodej, maloobchod, e-shop: - sportovní oblečení - dámské oblečení - pánské oblečení - dětské oblečení - obuv

Dámské krejčovství, šití: - dámské oděvy

Prodej: - zvedací a manipulační technika - vázací prostředky a související sortiment.

Výroba, prodej: - ponožky PHUSECKLE - trenýrky TRENZLE.

Prodej: - matrace pro kvalitní spánek - různé rozměry dle požadavku zákazníka. Lze objednat i polštáře proti pocení v rozměrech 50x70 nebo 70x90. Rozvoz po celé ČR zdarma.

Výroba, prodej, e-shop - relaxační polštáře - kapšáře - bytový textil.

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Prodej: -svářecí technika -příslušenství, náhradní díly, elektrody, dráty, svařovací kabely, konektory, měřidla svaru, separační přípravky, termokřídy -ochranné pomůcky -nářadí a nástroje -brusivo

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.