Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba a prodej bytového textilu - záclony, závěsy, polštáře, přehozy, deky, prostěradla, ručníky, ubrusy, zástěry, utěrky, osušky, prostírání, ložní soupravy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil. -ložní prádlo. -kosmetika zn. Cliven. -povlečení. -utěrky, ručníky. -deky, přikrývky. -polštáře. -koupelnové předložky.

Maloobchod, prodej: -kočárky -autosedačky -kojenecké potřeby.

Internetový obchod, e-shop: - svatební šaty - společenské šaty - svatební doplňky

Výroba: -oděvní doplňky z textilních materiálů.

Prodej, eshop: - český značkový nábytek z masivu - patrové a rozkládací postele - jednolůžka a dvoulůžka - noční stolky - police - komody - celomasivní skříně - prádelníky - psací stoly - matrace.

Výroba, e-shop - ručně malovaný textil - kabelky - oblečení - ručně malované šperky.

Internetový obchod s vybavením pro děti.

Půjčovna: - svatební a společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky

Zahradní technika: - zahradní stroje a nářadí - zahradní nábytek - zahradní potřeby - elektro materiál - spojovací materiál - stavební materiál - pracovní oděvy - autobaterie Pobočka Svitavy Bezručova 7 568 02, Svitavy tel.: 774 436 531

Výroba, prodej a servis: -sanitární doplňky -pracovní oblečení. Sídlo firmy v Praze.

Velkoobchodní sklad a třídírna second hand textilu Široký sortiment tříděného textilu Zboží třídíme přímo v našich provozovnách Kvalitní zboží Solidní ceny Second hand velkoobchod: dětské, dámské, pánské zboží Hlavní provozovna Hradec Králové, třídírna a velkoobchod: objednávky na tel. 731 999 666 Velkoobchodní sklad a třídírna ...

Prodej, maloobchod, e-shop: - dětské kočárky - autosedačky - postýlky - dětský textil

Velkoobchod - eshop: - šperky - kabelky - tašky - peněženky - pásky - dámské oblečení - spodní prádlo - hračky - pánské hodinky a kravaty

Výroba, prodej: -ohřívací papučky - z měkkého, hřejivého fleece, naplněné přírodním materiálem (různé druhy semínek) a bylinkami (levandule, máta apod.) -obuv: -pracovní -outdoorová -sportovní -dětská -lovecká.

Maloobchod, prodej: -dámské a pánské oděvy, textil, konfekce.

Výroba, prodej a opravy dámské, pánské a dětské módy - návrhy a zhotovení večerních i svatebních šatů

Naše prodejna nabízí široký sortiment provaznického zboží vysoké kvality za příznivé ceny.

Spací studio: -lůžka, válendy, matrace, ložnice -doplňkový sortiment k ložnicím.

Kompletní sortiment ochranných a pracovních pomůcek. Servis a pronájem pracovních oděvů Servis a pronájem čistících zón Služby: - prádelna - čistírna.

Ruční tkaní, zakázková výroba: - oděvy

Maloobchod, e-shop: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky

Svatební salon Provozování svatebního salonu a půjčovny společenských šatů. Zajišťování kompletního svatebního servisu svatební oznámení, kosmetika, květiny, kadeřnictví. Snubní prsteny s výraznou slevou při zapůjčení svatebních šatů..