Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Realitní služby - prodej nemovitostí. Baby Zone e-shop - dětské oblečení, hračky a zboží.

Internetový prodej: - dámské společenské oděvy. Comtessa: - prodej dámské luxusní módy z Francie a Itálie.

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

E-shop - oficiální internetový obchod značky Playboy - oblečení pro ženy, muže - doplňky - dárkové předměty.

Půjčovna, prodej: - vibrační technika - elektrocentrály - stavební pily - brusky na beton a dřevěné podlahy - lamačky na zámkovou dlažbu - vytápěcí a vysoušecí agregáty, čerpadla - nářadí - malá stavební mechanizace - půjčovna vysokotlakých čističů Řezání asfaltových povrchů. Zhotovení, výroba: - klíčů, klíče na ...

Maloobchod, prodej: -exklusivní dámská i pánská móda.

Maloobchod, prodej, e-shop: -dámské a pánské oblečení -batohy -sportovní oblečení -lyže

Maloobchod: - texilní galanterie - bytový textil Služby: - drobné opravy oděvů - šití bytového textilu

Výroba, služby: -návrh oděvů -konstrukce střihů -šití oděvů.

Firma Royal komfort je výhradním dovozcem špičkových matrací a lůžek americké značky King Koil pro Českou republiku a Slovensko. Postele a matrace King Koil najdete v nejlepších světových hotelech od The Ritz Carlton, Mandarin Oriental, Waldorf Astoria až po Atlantis the Palm a mnohé další. Firma se zabývá výrobou těch nejkvalitnějších matrací a ...

Výroba, prodej, e-shop: - dámské a pánské kalhoty

E-shop - značkové oblečení dámské, pánské - bundy - boty, obuv - mikiny, trička - čepice.

Jsme malá rodinná společnost, která služby v oblasti šití na zakázku nabízí více jak 30 let. Máme bohaté zkušenosti a rádi se s vámi o ně podělíme. Sportovní úbory. Společenské oblečení. Garance-jistota pro Vás. Pokud se Vám stane, že některé z našich ošacení Vám nesedí, tak nezoufejte a obraťte se na nás. Rádi Vám provedeme dodatečné ...

Prodej: - dámské obleky - pánské obleky.

Bytové doplňky: -velkoobchod -maloobchodní prodejna Tř. Karla IV. 222 500 02 Hradec Králové tel.: 495218527

Prodej: -nábytek -matrace -rošty (pevné, polohovací, motorové, úložné) -postele (čalouněné, dřevěné, válendy, kované, masivní) -skříně -ložnice -sedací soupravy -stoly, židle -obývací stěny -anatomické polštáře -přikrývky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní a ochranné pomůcky: -ochrana zraku, sluchu, dechu, hlavy -pracovní rukavice, oděvy -pracovní obuvi -drogerie. Sídlo: -Fryšták 76316, 6.května 38.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej dámského oblečení značky Mayochix.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - metrový textil - látky pro patchwork - bytový textil. Prodej: - textilní galanterie - potřeby pro vyšívání. - šicí stroje SINGER.

Věcičky pro dětičky. Prodáváme, oblečení, kočárky, autosedačky, hračky....a také přijímáme do komisního prodeje. Prodej: - kojenecké zboží.

Poradenská činnost, nákup a prodej zboží. Projekce, prodej: - luxusní móda - oblečení do deště.