Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej - bižuterie - dámská obuv - deštníky DOPPLER, S.OLIVER - kabelky - dámské oděvy - oděvní doplňky - spodní prádlo

Maloobchod, prodej, internetový prodej, e-shop: -vše pro maminky a miminka -kojenecké, novorozenecké i batolecí potřeby

GLOBAL INTERIER Prodej, E-shop: - rozkládací mechanismy - polohovací kování - relaxační křesla, mechanismy - relaxační kování do sedaček - nožky nábytkové - kování nábytkové, převážně pro čalouněný nábytek - čalounické usně aj.

Specializujeme se na okenní dekorace. Navrhujeme a šijeme závěsy, polštářky, římské rolety a ostatní bytový textil.Prodáváme a montujeme garnýže. Nabízíme konzultace ohledně dekorace interiéru. Provádíme redesign interiéru. Připravujem workshopy.

E-shop, internetový prodej - školní potřeby - peněženky - kabelky - dětské oblečení - hračky - deštníky - pláštěnky - holínky - bytový textil, ručníky, osušky, ložní povlečení - knihy, CD, DVD

Prodej - šaty pro družičky - společenské a svatební šaty Svatební studio

Výroba, dodávka: - podšívkových tkanin - kapsovin

Internetový obchodní dům. Prodej: -značkové výrobky přes Internet. Výdejní místo HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (pouze pro informace ohledně výdeje zboží na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz provozní doba: pondělí - pátek 9:00 - 18:00.

Prodej bytového a kusového textilu.

Kvalitní dětský a dámský second hand.

Prodej kojeneckého zboží, hraček, autosedaček a kočárků.

Nabídka a prodej čínských výrobků.

Velkoobchod s oblečením Wolf a Kugo.

Výroba: - materiály pro obuvnický, galanterní, oděvní průmysl - úplety - tkaniny

Prodej módních doplňků, pletených a háčkovaných oděvů.

Patchworking, originální dekorace z textilu.

Svatební salón. Prodej, půjčovna: - svatební šaty - plesové, společenské šaty - pánské obleky

Výroba, prodej, e-shop: - dámské a pánské košile

Výroba, prodej, e-shop hotelových doplňků a kosmetiky - doplňky hotelových pokojů - ubrousky, rozety - menu karty - bagážní vozíky - koupelnové a WC doplňky - hotelový textil, ručníky, župany - mýdla, šampony, sprchové gely - kosmetika hračky pro děti.

V našem studiu svítidel a designu se soustředíme především na splnění požadavků našich klientů, kterým chceme dopřát příjemné prostředí pro spokojené žití. Zaměřujeme se na návrhy a realizace luxusních interiérů či exteriérů. Návrhy, realizace, prodej, montáž: - výroba nábytku - nábytek - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - dětské ...

Půjčovna a prodej: - svatební šaty a příslušenství závoje, vlasové doplňky, bižuterie.