Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Svatební salon Půjčovna prodej - svatební šaty od zahraničních i českých firem - dámské společenské šaty v dlouhém i krátkém provedení - pánské obleky, včetně smokingů - košile, kravaty a motýlky - společenské šaty - závoje, kloboučky, rukavičky - bižuterie - kytičky do vlasů, čelenky.

Prodej, e-shop: - kojenecké a dětské oblečení

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo. -noční prádlo. -plavky. -punčochové zboží.

Velkoobchod, prodej: -kojenecké a dětské zboží

Návrhy a realizace dobových filmových a divadelních kostýmů. Originální kabelky, tašky, doplňky a šperky z vlastní návrhářské dílny. Šperky, peněženky, pouzdra, dokladovky, obaly na knihy, bytový textil, kosmetické tašky, opasky a další drobnosti.

Maloobchod, prodej, secondhand: - použitého textilního zboží

Eshop: -dámské oblečení -pánské oblečení -dětské oblečení -klobouky, čepice, šátky -noční košile -obuv -ponožky -batohy -rukavice -spacáky -trekingové hole -termolahve Ubytování pod Kletí: -penzion

E-shop - plenkové dorty a jiné dárky k narození dítěte, ke křtinám nebo vítání občánků - háčkované soupravy a botičky pro miminka, dárková balení

Výroba sítí pro: -sport: -volejbal -nohejbal -badminton -tenis -kopaná -házená -lední hokej -ochranné sítě -dělící sítě -švihadla -lana na šplh -chov a lov ryb-rybářské sítě: -kesery-saky -vatky-nevody -zátahové sítě -tenata -vrhací sítě -vezence -technické sítě: -sítě na lešení ...

Maloobchod, prodej: -dámská a pánská trika, tílka a mikiny s potiskem

Maloobchod, prodej: - obuv, - galanterie.

Sedlářství, brašnářství, čalounictví. Práce: - čalounické - renovace historického nábytku - kožený nábytek - brašnářské - sedlářské - autosedlářství - autočalounictví - historické vozy - opravy sportovní výstroje.

Zakázkové šití Půjčovna - kostýmy pro děti i dospělé - společenské dámské šaty

Bazar s dětským oblečením a potřebami pro miminka.

Výroba - zdravotní, relaxační polštáře a matrace

Výroba, prodej: - paličkovaná krajka - šperky - ubrusy - loubky

Maloobchod s oděvy. Účetnictví a auditorské činnosti a revize.

Eshop a prodej kalhotek, podprsenek a dalšího spodního prádla a punčochového zboží.

Prodej a e shop: - matrace VEGAS, MATTINO - lamelové rošty - postele kované, dřevěné - ložnice - polštáře - přikrývky - povlečení - chrániče matrací - potahy.