Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, prodej, e-shop - ručně barvené a tištěné oděvní originály - oděvní doplňky - oblečení pro ženy, muže i děti.

E-shop - obuv STEEL, DR.MARTENS, GEPARD, LESTA - boty pánské, dámské - hodinky

Prodej kojeneckého a dětského zboží.

Textilní podnik. Výroba a prodej: - ubrusy - zdravotnický textil - tisky - plašťoviny - sypkoviny - pracovní ošacení - ložní prádlo (prošívané přikrývky a polštáře, povlečení, předšité polštáře a peřiny pro peří, prostěradla). Barvení a prodej: - bavlněné a PES/BA směsové oděvní a lůžkové tkaniny.

Specializovaný velkoobchod stavebního nářadí. Zboží dodáváme všem prodejcům, stavebním firmám, řemeslníkům i kutilům. Prodej: -hospodářské nářadí -hladítka a škrabáky -nářadí pro obkladače -měřidla, vodováhy, latě -dílenské nářadí -násady, hřebíky, skoby -kartáče, provazy, lana -řezné a brusné nářadí -zahradní nářadí ...

Dovoz a vývoz obuvi dětské, dámské, pánské a zdravotní.

Kožené kabelky, peněženky, aktovky a další zboží. Máme pro Vás připravené kvalitní kožené: - vizitkáře - dokladovky - batohy - kasírky - dámské a pánské peněženky - kabelky - vycházkové kabely - klíčenky, etue a pouzdra.

Výroba, prodej, e-shop - ručně pletená a háčkovaná móda

Oprava obuvi PROVÁDÍME VEŠKERÉ OPRAVY VŠECH DRUHŮ OBUVI ·opravy patníků -opravy podrážek -výměny podpadků -šití obuvi -výměny zipů a kování -vytahování obuvi - veškeré ostatní opravy Broušení nožů Kuchařské a řeznické nože

Zemní práce. Půjčovna: -kostýmy a kroje

Služby: -dětský secondhand

Prodej, maloobchod: - dámské a pánské kožené bundy a pláště ze skopovicových, hovězinových a vepřovicových usní vyrobených v České republice. - kožená galanterie - deky, přehozy, polštáře - povlečení - pánské, dámské a dětské prádlo a textil.

Prodej: - pánská a dámská konfekce ŠEVČÍK - obleky zn.ŠEVČÍK - saka společenské i sportovní - kalhoty společenské i sportovní - košile, kravaty, motýlky, spony - polokošile, svetry, mikiny - kabáty, bundy a další pánská móda - dámské šaty, sukně - kostýmky - halenky a další

Prodej, výroba: - šátky a šály ručně malované hedvábí - barevné provedení vašich představ.

Výroba, prodej: -oděvy -textílie -textilní výrobky -oděvní doplňky

Maloobchod, velkoobchod: - obuv. Provozovny: - Olomouc, Masarykova 21 - Šternberk, Radniční 6 - Šumperk, Náměstí Míru 20 - Jeseník, Masarykovo náměstí 152 - Moravská Třebová, náměstí TGM 33 - Vsetín, náměstí Svobody 1321.

Výroba a prodej kožených číšnických kasírek a kapes.

Služby: - čalounictví - sedlářství, brašnářství - výroba, oprava lovecké potřeby - opravy a rekonstrukce sedačky, volanty, vnitřní potahy

Sedlářství, brašnářství. Výroba, opravy a restaurování: - veškeré výrobky z usní - kožená galanterie, brašny, opasky, sedla, nábojové pásy.