Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Second hand. Prodej outletových oděvů.

Dámské i pánské krejčovství. Prodej: - metráž. Šití: - svatební šaty na míru - firemní oděvy pro prezentace a veletrhy - speciální taneční kostýmy - zakázkové šití - oděvy na míru - modelová tvorba - sportovní oblečení.

Prodej usní. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kožených oděvů, kožichů (kožené oděvy, kožichy). Zakázkové šití: - kožená konfekce - dámské a pánské klasické oděvy - modelová kolekce pro náročné zákazníky - mladá móda, kalhoty, sukně, korzety. Služby: - šití kožených oděvů na zakázku - možnost výběru usní a barev - ...

Šití: -záclon, závěsů -japonských stěn -římských rolet -ubrusů -potahů na židle -přehozy -polštářky -bytové doplňky.

Internetový prodej látkových plen a ekologických potřeb pro děti a jejich rodiče. Zakoupit u nás můžete také Zdravé lahve, tvoříve hračky zn. Aladine, dřevěné hračky, přírodní kosmetiku, ekologickou drogerii a spoustu dalšího..

Velkoobchod: - kožená galanterie - cestovní potřeby Prodej: - cestovní kufry - dámské módní kabelky - pánské tašky - tašky na notebook - kožené aktovky - pánské kožené etue - atašé kufříky - peněženky - rukavice - další doplňky.

Galanterní výroba, brašnářská výroba: -těžká a lehká galanterie: -aktovky, brašny pro poštovní doručovatele - sedátka a polstrování inv. vozíků -pouzdra na hudební nástroje -pouzdra na měřící přístroje -pouzdra na lovecké zbraně -brašny a pouzdra pro řemeslníky -sériové zakázky pro průmysl.

Servisní a obchodní organizace značky ZEMAN. Výroba, prodej, export, internetový obchod: -obuvi: -pracovní, bezpečnostní -hobby, vycházková -se zimní podšívkou -bílá pro zdravotnické a potravinářské profese -bezpečnostní a zásahová pro jednotky hasičů -pro armádu, policii -horskou -turistiku, myslivost, ...

ČESKÁ VÝROBA - svářecí kožené pracovní rukavice TIG, - kožené rukavice, - svářečský program, - kožené pracovní oděvy: zástěry, rukávníky, kamaše, nátepníky.

Prodej, servis, opravy: -šicí a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stroní příslušenství: -nitě, želící technika.

Eshop, prodej: - tmely, lepidla a pěny SIMSON - sluneční brýle Nannini - motocyklové brýle - brýle na lyžování - sportovní brýle

Internetový obchod, e-shop, prodej: -nábytek -matrace -postele, noční stolky.

Prodej, maloobchod: -ratanový (rattanový) nábytek, proutí -lustry -koberečky -povlečení, přehozy, polštářky -kuchyňské linky i na míru, včetně montáže -kožené a čalouněné sedací soupravy KRAMEX -křesla, pohovky, dvojlůžka, válendy, stoly, stolky, židle -variabilní nábytek (barvy olše, ořech) -obývací stěny-novinky, ...

Dámské a pánské krejčovství Vyšívání log a obrazců pro motorkáře

Prodej, dodávka - nadměrná obuv, boty. Obuv: -pro štíhlá chodidla (obvodová skupina E) -pro chodidla širší (obvodová skupina H, K). -obuv od velikosti 41 do velikosti 46 u dámské obuvi -od velikosti 47 do velikosti 55 u obuvi pánské -obuv XXL, maximální velikosti -dámská, pánská obuv na jaro, léto, podzim, zimu, společenská obuv, ...

E - shop - kožená galanterie kabelky, manažerské tašky, pouzdra, opasky, peněženky - deštníky Prodej - deštníky - kožená galanterie (kabelky, manažerské tašky, pouzdra, opasky, peněženky, ...)

Výroba, šití, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - obuv.

Prodej dámských a pánských kalhot, nočních košil, pyžam, domácího textilu a županů. Připravujeme dámské kostýmy, sukně a haleny.

Fashion Therapy - butik panského oblečeni značky Antony Morato. Značka je zaměřena především na pánskou módu, která je specialitou italských návrhářů a snaží se svým nositelům propůjčit mladistvý, ale zároveň jasně definovaný styl oblékání důležitý pro muže dnešních dnů. S jejich kolekcí a doplňky, jako jsou například boty, se můžete seznámit v ...

Internetový obchod - keramické výrobky - dětský textil-pončucháče, kojenecké potřeby - kojenecký textil a disney textil - školní potřeby - dárkové zboží.

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků Nabízíme Vám ručně malované kapesníčky a stuhy do tanečních. Prohlédněte si naši galerii a vyberte si z námi nabízeného sortimentu.