Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Maloobchod, prodej: -textilní zboží -bytový textil.

E-shop - stuhy - polotovary k tvorbě dekorací a šperků - kovová galanterie, pinzety, nůžky, lepidla - organzy - svíčky

Nabídka kvalitní a pohodlné dámské a pánské obuvi od renomovaných německých výrobců. Online prodej se zárukou kamenné prodejny. Rychlé dodání, vstřícné jednání, poštovné od 1.000, - Kč zdarma, slevy a bonusy. Těšíme se na Vás.

Prodej, maloobchod: -kožená galanterie

Komplexní dodávka plastových a hliníkových okenních a dveřních systémů. Zateplování fasád domů. Dodáváme - okna, dveře, žaluzie a rolety, markýzy, parapety a sítě do oken.

Prodej prostředků požární ochrany a ochranných pracovních prostředků: -hasící přístroje-skříně-hasiva -hadice-boxy-pěnidla -savice-svítílny-baterie-akumulátory -redukce-oděvy pracovní a společenské -proudnice-zásahová výstroj opasky, lan-lano -žebříky-technické a absorbční prostředky -hydrantové systémy-akumulátory ...

Výroba produktů z polyesterových textilií s PVC. Nabízíme Vám. - kompletaci velkých billboardů - autoplachty na užitková a nákladní vozidla, přístřešky, stánky, transparenty, poutače a svařované folie do bazénů.

Prodej: - dámská pyžama - pánská pyžama - dětská pyžama - spodní prádlo, plavky - 3D tapety - obuv CROCS - kosmetika

MIROS s.r.o. - velkoobchod a maloobchod bytového textilu. Společnost MIROS byla založena v Praze v roce 1991, jako dovozce textilních surovin a bytového textilu. V současné době nabízíme široký sortiment bytového textilu, záclon, dekoračních látek, ručníku, povlečení a galanterie. Součástí naší nabídky jsou komplexní služby v oblasit bytového ...

Legíny proti celulitidě Sanacell: - legíny s nízkým pasem pro celkové tvarování postavy. - nadkolenní kalhoty s nízkým pasem - působí na hýždě a stehna - nadkolenní kalhoty s vysokým pasem - působí na hýždě, stehna a břicho - podkolenní kalhoty s nízkým pasem - působí na kolena, hýždě a stehna - podkolenní kalhoty s vysokým pasem - působí na ...

Maloobchod, prodej, e-shop: -orientální dárky a zboží z Egypta: - vodní dýmky - tabák do dýmek - šperkovnice - dřevěné egyptské sošky - dámské oblečení a kostýmy pro břišní a orientální tance - porcelán a dekorace bytu.

Kasha módní značka-klasická a sportovní móda Prodej šperků, kabelek, pásků a nekonečně velký výběr šál a šátků.

Prodej - sedací nábytek - kancelářský nábytek - postele - matrace

Výroba, prodej, e-shop: -sportovní oblečení -funkční prádlo

Práce: -brašnářství -čalounictví -autočalounictví Výroba, prodej, maloobchod: -kožené výrobky

Dodávka, prodej: -kancelářský nábytek. -nábytek z masivu. -sedací nábytek. -matrace. Služby: -návrh, realizace interiéru.

Poradenství - produkty - uvádění zboží na trh, informace, poradenství při prodeji - služby - se zaměřením na prevenci v oblasti ochrany spotřebitele E - shop - dárkové zboží - přírodní bižuterie - pomůcky na hubnutí, pro akupresuru a masáže - textil - bytové dekorace - kuchyňské potřeby Kurzy a školení - ochrana ...